Datum: 19 oktober 2019

Tijd: 15.00

Jeugd | Literatuur | Theater

€ 7,50

Wie kent het niet? ‘Alleen op de wereld’ van schrijver Hector Malot? Een ontroerend en meeslepend verhaal over het te vondeling gelegd jongetje Remi. Een interactieve muzikale verteltheatervoorstelling door meesterverteller Niels Brandaan Cotterink.

Niels Brandaan Cotterink is een buitengewoon bevlogen verhalenverteller en theatermaker. Een meester in de vertelkunst die voor velen een inspiratiebron is gebleken.  Niels verstaat de kunst van het vertellen en de taal van de verbeelding. In zijn voorstellingen smelt hij taal, geluid, spel, muziek, beeld, object en beweging moeiteloos samen  tot een onvergetelijke beleving op de scholen en in de theaters. Hij speelt alleen vanaf een stoel, in samenwerking met muzikant(en), soms in een door hem samengesteld decor en altijd in verbinding met zijn publiek.

Hieronder: een video van een andere voorstelling door Niels Brandaan Cotterink.


Een ontroerend en meeslepend verhaal over het te vondeling gelegd jongetje Remi. Samen met troubadour Vitalis reist Remi de wereld rond en verdienen zij hun geld door mensen te vermaken met hun aapje en drie honden. Tijdens hun avontuurlijke zwerftocht ontmoeten ze veel verschillende mensen. Vitalis leert Remi dat iedereen een beetje alleen is op de wereld en dat je ondanks tegenslagen open kunt blijven staan voor de rijkdom van het leven. Vanuit het perspectief van Remi stapt Niels in en uit zijn rol en nodigt hij kinderen en volwassenen op het podium uit. Samen met Remi beleeft het publiek een ontroerende zwerftocht vol romantiek en symboliek.

Kaarten