Sabrina Nabermacnack is op 2 oktober de presentatrice van de finalistentour van het Amsterdams Kleinkunst Festival in Theater ‘t Web. Nabermacnack is actrice, en speelde onder meer voor gezelschap Bonte Hond. Tijdens de gezellige avond in Bleiswijk spelen drie nieuwe cabarettalenten: Farida Laan, Ramon Chatrer en n00b: zij waren eerder dit jaar de finalisten van Amsterdams Kleinkunst Festival. Het duo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando) werd toen door zowel de jury als het publiek uitgeroepen tot winnaar.

Jaarlijks strijden beginnen cabaretiers op de AKF Publieksprijs en de AKF Sonneveldprijs 2021. Veel deelnemers braken later door bij het grote publiek, zoals Maarten van Roozendaal, de Vliegende Panters, Pieter Derks, Yentl en de Boer en Stefano Keizers. Sinds de start van Theater ‘t Web staan jaarlijks de drie AKF-finalisten op het Bleiswijkse podium; zo traden afgelopen jaren onder meer Glodi Lugungu en Rosa da Silva op. Ook dit jaar heeft Theater ‘t Web de drie finalisten weten vast te leggen. Ofwel: de grote cabaretiers van morgen zijn nu al te zien in Bleiswijk.

Duo n00b won afgelopen jaar zowel de juryprijs als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. De jury van omschreef duo n00b als “een komisch duo dat opvalt door schaamteloze teksten en snelle schakels tussen verschillende rollen en scènes”. Over Farida Laan schreef de jury: “Ze brengt een bevreemdende voorstelling met prachtig taalgebruik dat samenvalt met haar unieke bewegingen.” En over Ramon Chatrer: “Ramon heeft een diepe stem waarmee hij prachtig zingt op knap gecomponeerde nummers met mooie melodieën en harmonische wendingen”.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is inmiddels gestart: kaarten kosten €17,50, inclusief een gratis consumptie. Theater ‘t Web volgt bij de voorstellingen de op dat moment geldende landelijke corona-maatregelen voor culturele optredens: de actuele maatregelen staan vermeld op www.theatertweb.nl. Theater ‘t Web is een vrijwilligersorganisatie, en werkt nauw samen met partners Bibliotheek Oostland en gemeente Lansingerland.