Oude voorstellingen

Neem een kijkje in het verleden. Op deze pagina’s vindt u alle voorstellingen die sinds 9 december 2017 in Theater ‘t Web zijn geweest.

Patrick Nederkoorn – Hoogtij

Date: 21 January 2023
Time: 20:00
Patrick Nederkoorn_nieuw_ foto Nico Brons Cropped

€20,00 (inclusief koffie/thee)
‘Er komt een dag waarop 17 miljoen oranje klimaatvluchtelingen met caravans over de linkerrijbaan naar Duitsland rijden. Schaffen wir das?’, schreef een Duitse krant. In Hoogtij vraagt Patrick Nederkoorn (lid van het cabaretteam van Spijkers met Koppen, winnaar Annie M.G. Schmidtprijs) zich af of wij Nederlanders dit wel ‘schaffen’. Hoe houden we droge voeten? Moeten we onze poldergrond echt verlaten? Een grappige en bitterzoete voorstelling over klimaatverandering, dijken, grenzen, verhuizen en Frau Antje.

(more…)

Gesneden Koek – Don Quichot

Date: 15 January 2023
Time: 14:00
don-quichot-gesneden-koek-jeugdtheater-foto-joep-van-aert-5 Cropped

€10,00 (inclusief 1 consumptie)
Jonathan Huisman en David Verschoor vormen een energiek duo. Hun voorstelling Don Quichot is het eeuwenoude verhaal in een nieuw harnasje. Er was eens een man die zó veel ridderboeken las dat hij begon te geloven dat hij zelf ridder was. Samen met boer Sancho Panza beleeft hij een knotsgek avontuur. Een voorstelling vól humor, spanning en een vleugje romantiek. Ga jij mee op avontuur?

(more…)

Skoor – Het lekkerste uit de Top 2000

Date: 7 January 2023
Time: 20:00
Promo1 Cropped

uitverkocht
Trek die dansschoenen maar weer uit de kast! Want Theater ’t Web start ook dit nieuwe jaar met een swingende liveband. SKOOR (de band van muzikant Don Rooks, die vaker in ons theater optrad) speelt de lekkerste dansmuziek uit de Top 2000. Van The Rolling Stones tot The Eagles, en van Guus Meeuwis tot Creedance Clearwater Revival.

(more…)

Oortwolk – Behoorlijk Boos (6+)

Date: 18 December 2022
Time: 14:00
Oortwolk Cropped

€7,50
Theatergezelschap Oortwolk maakt onbevangen en levendig jeugdtheater voor álle kinderen. Geestig, filosofisch en poëtisch theater over alles dat zich vanbinnen afspeelt. ‘Behoorlijk boos’ is een voorstelling op basis van Toon Tellegens ‘Is er dan niemand boos?’.
Eekhoorn was jarig, maar Spitsmuis kon niet komen om allerlei verzonnen redenen. Nu denkt Spitsmuis dat Eekhoorn daar hartstikke boos over is, maar dat is helemaal niet zo. (more…)

Theaterdiner met live flamenco

Date: 17 December 2022
Time: 18:30
theaterdiner Cropped

uitverkocht
Kerst vier je samen met vrienden en familie. Theater ’t Web voegt daar nog wat lekkers aan toe: een heerlijk driegangendiner én een mooie voorstelling. Tijdens ons traditionele theaterdiner ontvangen onze medewerkers u in ons gezellige theater. De tafels zijn mooi gedekt, de sfeer is kerst. Tussen de gangen luistert en kijkt u naar Nederlands beste flamencomuziek én dans, door het gezelschap van gitarist Vicente José Santiago. Flamenco-journaliste Marlies Jansen voegt daar sfeervolle kerst-flamencoverhalen aan toe. Een aanrader.

(more…)

Arie Koomen – Boe!

Date: 10 December 2022
Time: 20:00
Arie Koomen Cropped

uitverkocht
Daar is Arie! Die ene helft van dat ene oude duo. In Boe! lost Arie economische problemen op, legt de toekomst uit én geeft hij de cursus ‘Accordeon voor Dummies’. Arie: ‘Is het allemaal zo simpel? JA! Zo simpel is het.’ En om de avond nóg feestelijker te maken: vandaag bestaat Theater ’t Web 5 jaar. Dus na Aries grollen gaan de stoelen aan de kant en gaan we dansen. Boe!

(more…)

Kiki Schippers – Meer

Date: 26 November 2022
Time: 20:00
Kiki Schipper Cropped

€17,50 (inclusief 1 koffie/thee)
Leef! Alsof het je laatste dag is, of als het allerlaatste uur. Kiki doet niet anders. Maar na jaren van dansen op de vulkaan, is het nu tijd om stil te staan bij alles wat zich in de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt. Kiki maakt de rekening op in een voorstelling met een overdaad aan scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Een piano, een gitaar en een dijk van een stem, wat wil je eigenlijk nog meer?

(more…)

Apennoten – Een kist vol sintliedjes (3+)

Date: 20 November 2022
Time: 16:00
Apennoten – Een kist vol sintliedjes © Roland J. Reinders (2) Cropped

uitverkocht
Apennoten is een jeugdprogramma van NPO Zapp. En omdat Sinterklaas in het land is, hebben we Nienke van Apennoten gevraagd vandaag Sint-liedjes te zingen. De nummers worden afgewisseld met verhaaltjes, verteld door Nienke én de kinderen in het publiek. Zo ontstaat er een muzikale, theatrale show die van begin tot eind vermaakt en ontroert. Net als op televisie leren de kinderen spelenderwijs over muziek.

(more…)

Jim Speelmans – Artistziek

Date: 12 November 2022
Time: 20:00
Jim Speelmans-Artistziek (Helene Wiesenhaan)-01 nw Cropped

€17,50 (inclusief 1 koffie/thee)
U heeft waarschijnlijk al vaak om Jim Speelmans gelachen zonder dat u het wist. Hij is namelijk jarenlang de tekstschrijver voor grote namen in de Nederlandse cabaretwereld. Ondertussen treedt Jim ook op met zijn eigen shows. Eerlijk, scherp van geest, teder en een hoge grapdichtheid. Door zijn bijzondere hersenspinsels lijkt Jim soms misschien ziek in zijn hoofd, maar niets is minder waar. Jim is Artist-ziek.

(more…)

Amsterdams Kleinkunst Festival

Date: 5 November 2022
Time: 20:00
AKF_Finalistentournee (c) Isabelle Wenzel_vierkant Cropped

€17,50 (inclusief 1 koffie/thee)
Een traditie in Theater ’t Web: een avond met de drie finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Dus: ontdek de nieuwe generatie kleinkunstenaars en laat je verrassen door de grote namen van morgen. Vanavond met winnares Valentina Tóth (de jury: ‘een ode aan de hysterische vrouw’), Collin Edson (‘mooie stem en een expressieve blik’) en Britt van Tooren (‘bruuske, spontane energie’).

(more…)