Oude voorstellingen

Neem een kijkje in het verleden. Op deze pagina’s vindt u alle voorstellingen die sinds 9 december 2017 in Theater ‘t Web zijn geweest.

Film Plus:  Komt een vrouw bij de dokter + livemuziek

geannuleerd

Kaarten
Kaarten voor deze voorstelling zijn vanaf 1 maand voor de datum te koop via onzeticketshop, vanaf 9.00 uur. Houdt u bij het kopen van kaarten rekening onze actuele coronamaatregelen. Eenmaal gekochte kaarten kunnen niet ingeruild worden.

Croods

Date: 21 May 2022

Time: 15.00

Croods

geannuleerd

Maartje Maria – Juf De Vries en de jacht op stoute deuntjes (3+)

€7,50
Op basisschool De Apenoot wordt elke dag luidkeels gezongen en heeft elke klas een eigen lied met een dansje. Op een dag komt er een nieuwe juf op school, ze heet Juf De Vries. De kinderen mogen steeds minder naar muziek luisteren en ook zingen wordt verboden! Zal de vrolijkheid van muziek weer terugkeren op basisschool De Apenoot?

(more…)

Film Plus: Abel + livemuziek

Date: 14 May 2022

Time: 19.45

Film Plus:  Abel + livemuziek

€7,50 (inclusief 1 consumptie)
Een avondje naar de film in Bleiswijk? Dat kan tijdens Film Plus. Voor en na de filmvoorstelling is er goede livemuziek. En als klap op de vuurpijl zijn er gratis hapjes. Vandaag draaien we Abel uit 1986. (Deze film komt in de plaats van Godfather II).

(more…)

Onward

Date: 7 May 2022

Time: 15.00

Onward

geannuleerd

Film Plus: De beentjes van Sint-Hildegard + livemuziek

€7,50
Een avondje naar de film in Bleiswijk? Dat kan tijdens Film Plus. Voor en na de filmvoorstelling is er goede livemuziek door harpiste Wendy Rijken. En als klap op de vuurpijl zijn er gratis hapjes. Vandaag draaien we ‘De beentjes van Sint-Hildegard’ uit 2020. (Deze film komt in de plaats van Godfather I).

(more…)

Grof Geschud – Broeden

Date: 23 April 2022

Time: 20.00

Grof Geschud – Broeden

€17,50 (inclusief 1 consumptie)
Na het in de pers bejubelde debuut ‘Lijmen’ komt dit Vlaams-Nederlandse cabaret-duo met een tweede avondvullende voorstelling. Wees getuige van een hilarische en ontroerende poging van deze ex-geliefden (!) om zichzelf te verlossen van de verpletterende angst om verlaten te zijn. Een avond om niet te vergeten.
(more…)

Hakim – Hakim op z’n best

Date: 17 April 2022

Time: 14.00

Hakim – Hakim op z’n best

€7,50
Hakim – ja, die van Sesamstraat! – schrijft boeken, vertelt verhalen en maakt grappen. Over van alles en met van alles. Of het nu iets geks is uit de sprookjes van duizend en een nacht, iets geestigs met stoere cowboys en indianen of picknick-perikelen in de buitenlucht. Een interactieve show voor kleine, maar zeker ook voor grote mensen.

(more…)

Gestampte Meisjes – Lext Nevel

Date: 16 April 2022

Time: 20.00

Gestampte Meisjes – Lext Nevel

€17,50 (inclusief 1 consumptie)
In een snelle montage van brutale, vrolijke en overmoedige scènes spelen De Gestampte Meisjes met de vragen van hun generatie: wat is een gelukkig leven en wanneer ben ik ooit tevreden? Vergeet al die goeroes, stop met het lezen van zelfhulpboeken en laat die TED-talk-experts maar kletsen. De Gestampte Meisjes laten de waarheid zien!

(more…)

Jan Rot – OK Boomer

Date: 9 April 2022

Time: 20.00

Jan Rot – OK Boomer

geannuleerd