Oude voorstellingen

Neem een kijkje in het verleden. Op deze pagina’s vindt u alle voorstellingen die sinds 9 december 2017 in Theater ‘t Web zijn geweest.

Remy Evers – Gewoon Remy

Date: 23 September 2023
Time: 20:00
Remy_Evers_Gewoon_Remy_Fotograaf_Anneloes_van_den_Adel_2324_vierkant Cropped

€20,00
Remy barst van de energie en staat te popelen om de wereld te ontdekken, maar eerst moet hij nog even Prins Carnaval worden om zijn overleden vader te eren. Absurdistisch, beeldend en een vleugje engagement. Een reis door het brein van een jongen die twijfelt of hij volwassen wil worden. Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) doet in zijn voorstelling ‘Gewoon Remy’ de ultieme poging om iets van het leven te maken.
(more…)

Bezoek gemeenteraad Lansingerland

Date: 22 September 2023
Time: 17:45 - 19:00
Anna Lotte__Marcel Krijgsman_LQ – 025 Cropped

gratis
Op vrijdag 22 september gaat de gemeenteraad op pad in Bleiswijk om in gesprek te komen met inwoners en ondernemers. Iedereen die in Bleiswijk woont of werkt is uitgenodigd voor een goed gesprek met de raadsleden in Theater ’t Web. Er is een hapje, een drankje én een muzikaal optreden van Anna Lotte.

(more…)

Huub Cooijmans – De Magische Kast

Date: 17 September 2023
Time: 14:00
De-Magische-Kast-familieshow-Robin-de-Ridder-fotografie-HuubTV Cropped

€7.50
Huub heeft een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats. Gratis af te halen, wat een topdeal! Maar de kast zit op slot met een grote ketting en de sleutel is kwijt… Lukt het Huub om samen met het publiek de magische kast open te krijgen? Wat zou erin zitten? En wat doe je als blijkt dat ‘ie betoverd lijkt te zijn? Een familievoorstelling vol magische trucs, grappige twists, jongleerkunsten en verrassende effecten.

(more…)

Steven Brunswijk – Altijd Kind Gebleven

Date: 9 September 2023
Time: 20:00
2324_TC_GV_Altijd_Kind_Gebleven_f_Peter_van_Hout Cropped

€20,00 (inclusief koffie/thee)
Als het kind in je verdwijnt, wordt het leven een stuk minder leuk. Hoe was jij als kind? Wat wilde je worden? Was je een ‘binnenspeelkind’ of een ‘buitenspeelkind’? Lekker vies worden of toch alles netjes houden? Was vroeger het speelgoed beter? De nieuwe avondvullende voorstelling van Steven Brunswijk (ja, die ja!), die al eerder ons theater plat speelde. ‘Laten we samen het innerlijk kind in ons naar boven halen!’ (try-out)

Jazz in ‘t Web

Date: 24 June 2023
Time: 15:00
Daan Kluwer-1 Cropped

€30,00
Toegegeven, Jazz in ’t Web is niet het eerste (of grootste) jazzfestival in 010. Maar wel het laagdrempeligste, verrassendste en gezelligste. We hebben vijf mooie namen uit het Nederlandse jazz-circuit weten vast te leggen: West Coast Bigband, ArtVark, Daan Kluwer Kwartet, Kenturah’s Kitchen en RED! En dat dus gewoon in Bleiswijk/Lansingerland/010!

(more…)

Het Grote Groep 8 Feest

Date: 17 June 2023
Time: 19:00
discobal-1080×675 Cropped

€0,00
Geen jaar zo spannend als groep 8 van de basisschool. Afscheid nemen van je oude school, en je klaarmaken voor de middelbare. Een jaar om bij stil te staan, vindt Theater ’t Web. Daarom organiseren we voor alle leerlingen van groep 8 in Bleiswijk een avond met muziek en spektakel. Je kaartje kost niks, noppes, nada. Vooraf aanmelden via de schooljuf of -meester.

Kabouter Thijm – Koekla (2+)

Date: 21 May 2023
Time: 11:00
Kabouter Thijm persfoto HR Cropped

€10,00 (inclusief koffie/thee/limonade)
Kabouter Thijm woont in een gezellige, oranje pompoen. Hij zorgt goed voor de bijtjes. Op een dag staat er een klein, dik varkentje op de stoep. Het varkentje heeft honger. Kabouter Thijm geeft hem honing en daarna mag het varkentje voor de bijen zorgen. Ook als Thijm er niet is. Op zo’n dag is de honing verdwenen. Wie heeft dat gedaan? Het varkentje, zijn vriendinnetje muis, de trol of het elfje?

(more…)

Blauwe Vinkjes – Disclaimer

Date: 20 May 2023
Time: 20:00
Blauwe Vinkjes beeld bewerkt Cropped

€20,00 (inclusief koffie/thee)
Blauwe Vinkjes (finalist van Cameretten 2021, winnaar Publieksprijs Amsterdams Studenten Cabaret Festival) bestaat uit theatermakers Kevin van den Berg en Manon Blaauw. In Disclaimer spelen, zingen en kruipen ze in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Ze impliceren, reflecteren, profileren én provoceren. En dat allemaal in een hoog tempo, vol actualiteiten en absurditeiten. De jury van Cameretten roemde het duo om hun “(politiek) engagement en dat is spannend, zeker in deze roerige tijd”.

(more…)

Salvatore-Corsitto-The-Godfather-Marlon-Brando-Francis Cropped

€10,00 (inclusief koffie/thee)
Meimaand, filmmaand. Het laatste deel van The Godfather-trilogie. Ook dit deel kunt u prima volgen zonder de voorgaande delen gezien te hebben. Michael Corleone probeert zichzelf en z’n familie af te scheiden van de gewelddadige onderwereld, en juist te koppelen aan het Vaticaan. En u weet: met hapjes én livemuziek.

(more…)

Wiplala

Date: 6 May 2023
Time: 15:00
wiplala Cropped

€5,00
De zevenjarige Johannes Blom doet de ontdekking van zijn leven als hij achter de pot pindakaas in de keukenkast een klein mannetje vindt dat Wiplala heet en kan toveren. Als Wiplala de familie Blom per ongeluk net zo klein maakt als hijzelf, is dat het begin van een heel groot avontuur. Zullen ze ooit weer normaal worden?

(more…)