Oude voorstellingen

Neem een kijkje in het verleden. Op deze pagina’s vindt u alle voorstellingen die sinds 9 december 2017 in Theater ’t Web zijn geweest.

Impro4U & Friends: Vissen en rammen

Datum: 20 februari 2021

Tijd: 20.00

Impro4U & Friends: Vissen en rammen

geannuleerd

Een avond improvisatietheater. Ofwel: u roept, de acteur op het toneel springen er razendsnel op in. Een beetje zoals u gewend bent van De Lama’s of van De Tegenpartij (dat twee jaar geleden in ons theater stond). Edwin van Koeverden is de voorman van Impro4U & Friends, een begrip in de wereld van improvisatietheater. Samen met zijn beste theatervrienden zorgt hij voor een vette lach en misschien zelfs een dikke traan … (meer…)

Kinderfilm

Datum: 13 februari 2021

Tijd: 15.00

Kinderfilm

geannuleerd

Een middag kinderfilm in Theater ‘t Web. Welke film we vanmiddag draaien? Dat mag je zelf bepalen. Houd onze website (www.theatertweb.nl) en Facebook-pagina (www.facebook.com/theatertweb) in de gaten, want daar kun je stemmen op welke film je wilt zien. En voor kinderen geldt: inclusief gratis limo en popcorn. (meer…)

Film Plus: Walk The Line

Datum: 13 februari 2021

Tijd: 19.45

Film Plus: Walk The Line

geannuleerd

Film Plus is: film + livemuziek + hapjes. Walk The Line is de film over country-legende Johnny Cash. De ‘man in black’ had een veelkleurig leven en maakte schitterende muziek: zijn lp Johnny Cash At Folsom Prison (1968) is legendarisch. Cash overleed in 2003, een paar maanden na zijn geliefde June Carter. Schitterende rollen van Joaquin Phoenix en Reese Witherspoon. Voor en na de film een optreden van onze Bleiswijkse countryster: Björn Bolleboom. (meer…)

Jan Rot: Alle tijd

Datum: 6 februari 2021

Tijd: 20.00

Jan Rot: Alle tijd

geannuleerd

Schubert tot Ed Sheeran. Met veteraan Jakob Klaasse aan de piano brengt ‘De Koning onder de hertalers’ (aldus Frits Spits) een gouden greep uit de ‘Beste Liedjes Ooit’ en heeft daarbij heel wat te vertellen.

PS: En u krijgt nog een snelcursus liedvertalen ook!

(meer…)

Marjolein Meijers: ‘Van Berini Tot Solex’

Datum: 30 januari 2021

Tijd: 20.00

Marjolein Meijers: ‘Van Berini Tot Solex’

geannuleerd

Helaas, de voorstelling ‘Van Berini Tot Solex’ moesten we in december annuleren. Maar we laten Marjolein Meijers (voormalig Berini) niet gaan. De voorstelling is daarom verplaatst naar 30 januari 2021.

(meer…)

Kinderfilm: Frozen 2, Happy Feet of Phineas And Ferb?

geannuleerd

Een middag kinderfilm in Theater ‘t Web. Welke film we vanmiddag draaien? Dat mag je zelf bepalen. Tot 18 december kun je stemmen op Frozen 2, Happy Feet of Phineas And Ferb – Dwars Door De 2e Dimensie. (meer…)

Film Plus: Get On Up

Datum: 16 januari 2021

Tijd: 19.45

Film Plus: Get On Up

geannuleerd

Film Plus is: film + livemuziek + hapjes. Get On Up is de film over het leven van soullegende James Brown. Hij groeit op in extreme armoede in Georgia (Amerika) en wordt als 16-jarige veroordeeld voor een gewapende overval. Na een korte sportcarrière (boksen en baseball) kiest James voor de muziek en wordt een van de grootste zangers ter wereld met hits als ‘Papa’s Got a Brand New Bag’ en natuurlijk ‘Sex Machine’. (meer…)

Stefano Keizers: Sorry Baby

Datum: 9 januari 2021

Tijd: 20.00

Stefano Keizers: Sorry Baby

geannuleerd

‘Een opvallend programma op het grensgebied tussen cabaret en kunst’, schreef de Theaterkrant over ‘Sorry Baby’. Het Eindhovens Dagblad: ‘Keizers, gaat – net als in zijn eerste show – weer door tot ver over de irritatiegrens en zadelt en passant nog wat mensen in de zaal op met een trauma.’ En Trouw schreef: ‘De hele show is als een daad van verzet te beschouwen.’ U bent dus gewaarschuwd (maar wilt dit zeker meemaken!). (meer…)

The 45 – The King & Prince

Datum: 2 januari 2021

Tijd: 20.00

The 45 – The King & Prince

geannuleerd

Theater ’t Web start het nieuwe jaar altijd met livemuziek. Daarom vanavond een heus tribute-concert. The 45 (van muzikant Don Rooks, die al eerder optrad in Theater ’t Web) brengt vanavond een ode aan twee iconen: Michael Jackson en Prince. Muzikale grootheden die allebei veel en veel te vroeg overleden, maar nooit vergeten worden. The 45 brengt ze tot leven tijdens een heerlijke luisteravond. (meer…)

Marjolein Meijers – Van Berini Tot Solex

Datum: 19 december 2020

Tijd: 18.30

Marjolein Meijers – Van Berini Tot Solex

geannuleerd

Helaas, geen theaterdiner dit jaar. Maar we hebben een schitterend alternatief: Marjolein Meijers (voormalig Berini) treedt op met de voorstelling ‘Van Berini Tot Solex’.

(meer…)