Oude voorstellingen

Neem een kijkje in het verleden. Op deze pagina’s vindt u alle voorstellingen die sinds 9 december 2017 in Theater ‘t Web zijn geweest.

De Amazones – Rare Snuitert (4+)

Date: 19 May 2024
Time: 14:00
De Amazones Buro bannink Presentatiedag 2023-01-23_highres-Joep van Aert (29) Cropped

€7,50
Fief is een ‘buitenbeentje’, een ‘zingt altijd hard in haar alleentje’, een ‘speelt op het schoolplein in d’r eentje.’ Ze verzint het liefst spannende verhalen en de zolder is daarvoor de allerbeste plek. Daar kan ze haar fantasie de vrije loop laten en beleeft ze de meest spannende en grappige verhalen. Maar deze keer gebeurt er iets geks! De zolder komt tot leven en Fief belandt in een hele nieuwe wereld. De wereld van Koning Rare Snuitert. Een muzikale ode aan de fantasie!

(more…)

Tobi Kooiman – Best Of 2

Date: 18 May 2024
Time: 20:00
Tobi Kooiman – Best Of 2 liggend met titel_fotoAnnevanZantwijk Cropped

uitverkocht
“Bij wedstrijdjes doe je meestal Best Of 3, maar ook soms Best Of 2. Bij 1-1 moet je dan een beslissingswedstrijd spelen. Het wordt dan alsnog 2-1. Dus Best Of 2 en Best Of 3 zijn eigenlijk hetzelfde. Als ik na Best Of 2 geen inspiratie meer heb, noem ik mijn derde voorstelling Best Of 3. Dan doe ik daarin exact hetzelfde als in Best Of 2. Als mensen dan klagen dat ze alles al kenden, kan ik zeggen: ‘Dat had je kunnen zien aan de titel.’” (Try-out)

(more…)

staat van verwarring promofototheaterstaatverwarring 2022-2023 Cropped

€20,00
Wie kent ze niet? Pieter excelleerde op de buis bij het tv-programma Padoem Patsss (‘Pieter Jouke dames en heren’) en schrijft voor onder meer Dit Was Het Nieuws en De Avondshow met Arjen Lubach. Ronald is met enige regelmaat te zien bij talkshows én was finalist van De Slimste Mens. Allebei zijn ze een beetje absurd. En allebei staan ze vanavond op ons podium met het absurde interview-theater-taalprogramma De Staat van Verwarring. Zo interviewen ze twee spraakmakende Bleiswijkers: Vivien Erwich (van het Oranjecomité) en Jan Vermin (aka De Sint). 100% lachgarantie.

(more…)

Buro-bannink-Presentatiedag-2023-01-23-234 Cropped

€7,50
Sabrina en Dennie wassen netjes hun handen, checken hun schoenen op hondenpoep en springen echt niet in de modder voordat ze in hun kostuum stappen. Zij spelen vandaag De Vreselijk Vieze Voorstelling. Of, nou ja, dat proberen ze. Met wasknijpers om hun neus en Mr. Muscle in de aanslag openen ze weifelend het script. Maar hoe proper zij ook beginnen, het is de vraag of zij zonder remsporen uit deze supersmerige show komen… (Deze voorstelling komt in plaats van De Hermannen.)

(more…)

De Gestampte Meisjes – Dream On

Date: 20 April 2024
Time: 20:00
Gestampte meisjes 2324_GV_DREAM_ON_f_Mark_David_liggend Cropped

€15,00
De Gestampte Meisjes zijn terug in Theater ’t Web. In Dream On nemen ze hun grootste angsten onder de loep. Wat is jouw grootste nachtmerrie? Van oorlog tot die ene puist op je voorhoofd. Beleef in een mix van cabaret meets House of Horror, de gekste nachtmerries. Een absurde en muzikale voorstelling met vette beats, onverwachte wendingen en angstaanjagend grappig: Een nachtmerrie waar je alleen maar van kunt dromen. (Try-out)

(more…)

Gesneden Koek – Pinokkio (6+)

Date: 24 March 2024
Time: 14:00
Pinokkio – Gesneden koek – Presentatiedag 2023-01-23 – Joep van Aert Cropped-2

€7,50
Er was eens een stuk hout! Hmm, niet echt een spannend begin van een verhaal? Maar wat als ik je vertelde dat dit stuk hout kon praten? Wat als van dit stuk hout een pop werd gemaakt die op een onvoorstelbaar avontuur gaat… Via het circus tot ín de buik van een haai! Een eigenzinnige bewerking van het klassieke sprookje uit 1883 met absurdistische karakters, fantasierijke vertellingen én boordevol humor.

(more…)

Valentina Toth – Wildbloei

Date: 23 March 2024
Time: 20:00
Valentina Toth 4×5 (Insta) Cropped

uitverkocht
Valentina Tóth won in 2022 zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét Comedy Talent van 2023. Haar eerste avondvullende voorstelling is een ode aan de hysterische vrouw. Een tragikomische, muzikale en over the top one woman show over het vrouwbeeld in onze maatschappij. Gewapend met een flinke dosis muzikaliteit, humor, snelle schakels en grote personages brengt ze hopelijk een beetje sympathie teweeg. Of bevreemding. Ook goed.

(more…)

Cameretten – Finalistentournee

Date: 16 March 2024
Time: 20:00
Finalisten Cameretten 2023

uitverkocht
Brigitte Kaandorp, Plien en Bianca, Theo Maassen, Richard Groenendijk, Ronald Goedemondt, Daniël Arends, Jandino Asporaat, René van Meurs, Patrick Laureij, Alex Ploeg, Janneke de Bijl, Andries Tunru. Zij wonnen ooit cabaretfesitval Cameretten. Vanavond ziet u de drie finalisten van Cameretten 2023: Daveson Ignatia, Molly en Esmee en BRO’S. U kunt dus later zeggen: “Ik heb <naam van een beroemde cabaretier> nog gezien in Bleiswijk, in een klein zaaltje. En toen zag ik al: dat wordt een heel grote!”

(more…)

Grof geschud – Kroost

Date: 9 March 2024
Time: 20:00
Grof Geschud Kroost close Cropped

€20,00
Het Vlaams-Nederlands cabaretduo Grof Geschud werd als jongste ooit genomineerd voor de Neerlands hoop met hun debuut Lijmen. Toen waren ze nog een koppel. Vervolgens gingen ze uit elkaar en maakten daar de bekroonde voorstelling Broeden over. Nu komen Lander Severins, de romantische Belg, en Myrthe van Velden, de Hollandse nuchterheid zelve, met Kroost: poëtisch cabaret vol humor, muziek en ontroering.

(more…)

Theater Terra – De Kleine Zeemeermin Mini-Musical © Boy Hazes 5 Cropped

€7,50
Beleef de betoverende wereld onder water. Het Zeepaardje bereidt het verrassingsfeestje van zeemeermin Raana voor: ze wordt 16. Vorig jaar mocht ze voor het eerst boven water kijken, maar dat liep helemaal in de (vis)soep. De leukste liedjes uit de diepe oceaan worden gezongen door de Kleine Zeemeermin met haar schitterende stem en ze vertelt over haar avonturen onder en boven de zee. Naar het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen.

(more…)