Oude voorstellingen

Neem een kijkje in het verleden. Op deze pagina’s vindt u alle voorstellingen die sinds 9 december 2017 in Theater ‘t Web zijn geweest.

Kabouter Thijm – Koekla (2+)

Date: 21 May 2023
Time: 11:00
Kabouter Thijm persfoto HR Cropped

€10,00 (inclusief koffie/thee/limonade)
Kabouter Thijm woont in een gezellige, oranje pompoen. Hij zorgt goed voor de bijtjes. Op een dag staat er een klein, dik varkentje op de stoep. Het varkentje heeft honger. Kabouter Thijm geeft hem honing en daarna mag het varkentje voor de bijen zorgen. Ook als Thijm er niet is. Op zo’n dag is de honing verdwenen. Wie heeft dat gedaan? Het varkentje, zijn vriendinnetje muis, de trol of het elfje?

(more…)

Blauwe Vinkjes – Disclaimer

Date: 20 May 2023
Time: 20:00
Blauwe Vinkjes beeld bewerkt Cropped

€20,00 (inclusief koffie/thee)
Blauwe Vinkjes (finalist van Cameretten 2021, winnaar Publieksprijs Amsterdams Studenten Cabaret Festival) bestaat uit theatermakers Kevin van den Berg en Manon Blaauw. In Disclaimer spelen, zingen en kruipen ze in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Ze impliceren, reflecteren, profileren én provoceren. En dat allemaal in een hoog tempo, vol actualiteiten en absurditeiten. De jury van Cameretten roemde het duo om hun “(politiek) engagement en dat is spannend, zeker in deze roerige tijd”.

(more…)

Salvatore-Corsitto-The-Godfather-Marlon-Brando-Francis Cropped

€10,00 (inclusief koffie/thee)
Meimaand, filmmaand. Het laatste deel van The Godfather-trilogie. Ook dit deel kunt u prima volgen zonder de voorgaande delen gezien te hebben. Michael Corleone probeert zichzelf en z’n familie af te scheiden van de gewelddadige onderwereld, en juist te koppelen aan het Vaticaan. En u weet: met hapjes én livemuziek.

(more…)

Wiplala

Date: 6 May 2023
Time: 15:00
wiplala Cropped

€5,00
De zevenjarige Johannes Blom doet de ontdekking van zijn leven als hij achter de pot pindakaas in de keukenkast een klein mannetje vindt dat Wiplala heet en kan toveren. Als Wiplala de familie Blom per ongeluk net zo klein maakt als hijzelf, is dat het begin van een heel groot avontuur. Zullen ze ooit weer normaal worden?

(more…)

Lotte Velvet – Ondergrond

Date: 29 April 2023
Time: 20:00
2122_GV_Lotte Velvet_f_Anne_van_Zantwijk_h Cropped

€20,00 (inclusief koffie/thee)
‘Velvet zwiert met haar gitaar en elektrische viool van punkcabaret tot prachtige poëzie’, schreef Theaterkrant.nl over Lotte Velvet. Ze won in 2020 de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. In ‘Ondergrond’ geeft ze met haar muziek, poëzie en grappige scènes een stem aan mensen die óók worstelen met de wereld en controle proberen te houden over de huidige veranderende omstandigheden.

(more…)

Film Plus: The Godfather II + Duo Mu-Chique

Date: 22 April 2023
Time: 19:30
The Godfather 2 foto Cropped

€10,00 (inclusief koffie/thee)
Meimaand, filmmaand. Ook als u deel 1 niet gezien heeft, is deel 2 van The Godfather een aanrader. De jonge Vito Corleone weet zich in New York op te werken tot een machtige gangster, zijn zoon Michael heeft uitbreidingsplannen. Een klassieker. Met voor en na de film livemuziek én heerlijke hapjes. Let op: de voorstelling begint eerder dan in ons boekje aangegeven.

(more…)

Super pets

Date: 22 April 2023
Time: 15:00
Super Pets Cropped

€5,00
Iedere superheld heeft weleens een vakantie nodig, zo ook Superman. Gelukkig staat Krypto the Superdog, zijn trouwe viervoeter, in zo’n geval paraat om de misdaad te stoppen. Ook zijn hond beschikt namelijk over superkrachten. Samen met een vliegende kat trekt Krypto door de stad om de boel op orde te houden en de slechteriken te verslaan. Er ligt namelijk gevaar op de loer: Lex Luthor!

(more…)

ShtetlBandA-Wie-niet-weg-is-wordt-gezien-Klezmer-Society-Foto-Geert-de-Jong Cropped

€10,00 (inclusief koffie/thee/limonade)
De Joodse schrijfster Ida Vos schreef het waargebeurde ‘Wie niet weg is wordt gezien’. Haar zoon Bert vertelt samen met de musici van The Klezmer Society het oorlogsverhaal van zijn Joodse familie en zijn eigen verhaal als kind van Joodse onderduikers tijdens de Tweede Wereldoorlog. “Mama, waarom hebben wij zo weinig familie?” Een indrukwekkende voorstelling voor de hele familie, door Theater ’t Web geboekt wegens de aanstaande Bevrijdingsdag.

(more…)

Film Plus: The Godfather I + Anne Lotte

Date: 8 April 2023
Time: 19:45
Salvatore-Corsitto-The-Godfather-Marlon-Brando-Francis Cropped

€10,00 (inclusief koffie/thee)
Meimaand, filmmaand. Vanavond met het eerste deel van The Godfather-trilogie. Don Vito Corleone staat aan het hoofd van een maffiafamilie in New York. Als een gangster van een andere familie besluit drugs te verkopen in heel New York ontstaan er problemen. Voor én na de film is er livemuziek. En we trakteren op Italiaanse hapjes! Op 14 en 21 mei vertonen we The Godfather deel II en III.

(more…)

Sing 2

Date: 8 April 2023
Time: 15:00
Sing-2 Cropped

€5,00
Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten bereiden het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ‘s werelds grootste rockster genaamd Clay Calloway ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

(more…)