Oude voorstellingen

Neem een kijkje in het verleden. Op deze pagina’s vindt u alle voorstellingen die sinds 9 december 2017 in Theater ‘t Web zijn geweest.

Theater Terra – De Kleine Zeemeermin Mini-Musical © Boy Hazes 5 Cropped

€7,50
Beleef de betoverende wereld onder water. Het Zeepaardje bereidt het verrassingsfeestje van zeemeermin Raana voor: ze wordt 16. Vorig jaar mocht ze voor het eerst boven water kijken, maar dat liep helemaal in de (vis)soep. De leukste liedjes uit de diepe oceaan worden gezongen door de Kleine Zeemeermin met haar schitterende stem en ze vertelt over haar avonturen onder en boven de zee. Naar het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen.

(more…)

Marcel Harteveld – Voor de Bui Binnen

Date: 17 February 2024
Time: 20:00
Marcel Harteveld Voor_de_Bui_Binnen_PR_Marcel_Harteveld Cropped

€20,00
De huizenprijzen stijgen, de oceanen ook, de inflatie klotst tegen de plinten, oorlog barst los, ouderdom hakt erin, impotentie ligt op de loer. Maar Marcel? Die is voor de bui binnen. In het oog van de storm erft hij een wasserette midden in de grote stad. Ondernemen in deze tijd is niet makkelijk, maar Marcel (vaste cabaretier bij Spijkers met Koppen) weet één ding zeker, hij gaat het écht anders doen.

(more…)

Marjolein Meijers PosterMM16042023 3 Cropped

uitverkocht
Honderden liedjes zongen Jan Rot en Marjolein Meijers (ex-Berini’s). Meer dan 20 jaar als duo An en Jan. Tientallen cd’s namen zij op. Nu hebben we nog alleen Jan zijn liedjes en zijn prachtige teksten. “Je moet gewoon een mooi programma maken met mijn liedjes Marjolein, als ik er straks niet meer ben. Als iemand het moet doen, ben jij het wel!” Een avond met het mooiste van Rot dankzij Marjolein en muzikanten Walter Kuipers, Onno Kuipers en Jakob Klaasse.

(more…)

artvark Cropped

€7,50
Elke twee jaar krijgt de gemeente Lansingerland een nieuwe gemeentedichter. Vanavond wordt de opvolger van Woes Ploum bekendgemaakt: het is immers de Week van de Poëzie. Een avond dus met veel gedichten. En met muziek. Artvark is een saxofoonkwartet dat eerder onder meer Lowlands platspeelde én een van de trekkers was tijdens ons eigen Jazz in ’t Web. Vanavond treedt Artvark op met dichter/spoken word-artiest Nyk de Vries, met wie het kwartet de cd Tagelyk maakte. Theater ’t Web organiseert deze avond samen met gemeente Lansingerland en Bibliotheek Oostland.

(more…)

Jogchem Jalink – Help! Een verrassing! (2+)

Date: 21 January 2024
Time: 11:00
Help!-Een-Verrassing_Jogchem-Jalink_NVD2024(2) Cropped

uitverkocht
Help! August de vos krijgt vandaag een verrassing van Suus. Wat zou dat voor verrassing zijn? Suus houdt van grote, drukke, spannende dingen. August houdt van rustige en veilige dingen… maar niet van verrassingen. En zéker geen grote, spannende of drukke verrassingen! Help! Wat nu? Poppenspeler Jogchem Jalink (Sesamstraat, de Boterhamshow, Patsboemkledder) brengt dit verhaal over twee hele verschillende vriendjes letterlijk tot leven, met mooie liedjes en dierenpoppen die zo uit het boek lijken te zijn gesprongen!

(more…)

Cat Smits Company – Nouveau Fuck

Date: 20 January 2024
Time: 20:00
Cat Smits Nouveau Fuck1 – Thomas Brand Cropped

geannuleerd
Houd u vast. Vandaag is Theater ’t Web het decor van een hyperfeministische 18+ poppenvoorstelling (gebaseerd op Stella Bergsma’s manifest). Cat Smits en Meike van den Akker verwelkomen je in een nieuwe wereld. ‘Wanneer worden vrouwen nou eens echt gevaarlijk? Wanneer gaan ze eens schuren, bijten, pijn doen? Nouveau Fuck geeft het antwoord: wanneer ze zichzelf zijn. Wanneer ze onbeschaamd, onbescheiden en radicaal vrij zijn. Een indrukwekkende voorstelling met poppenspel, fysiek spel, tekst, dans, schaduwspel, muziek en video.

(more…)

Thjum Arts – Tijdloos genot

Date: 13 January 2024
Time: 20:00
Thjum_Arts_Tijdloos_Genot_Fotograaf_Lieke_Bielderman_2324_vierkant Cropped

€20,00
In 2012 besloot Thjum mee te doen aan de jaarlijkse talentenjacht van school met zijn eigen geschreven theatermonoloog. Hij won de tweede prijs: een bon voor de Free Record Shop. Jaren later won hij zowel de Jury- als de Publieksprijs bij cabaretfestival Cameretten. In zijn voorstelling Tijdloos Genot speelt hij een anti-held. En dat doet hij met verve. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement. NRC: “Slow-cabaret.”

(more…)

Iva Wonder – Stevie Wonder Tribute

Date: 6 January 2024
Time: 20:00
Stevie Wonder Signed Sealed Delivered Cropped

uitverkocht
Het eerste weekeinde van het nieuwe jaar. Hoog tijd dus om de feestdagenkilo’s kwijt te raken! En hoe kan dat beter dan dansend? Iva Wonder is Nederlands beste Stevie Wonder-imitator. Voor het SBS-programma The Tribute vormde hij samen met een groep topmuzikanten de Stevie Wonder Tribute. Dat is dus een avond lang dansen op Isn’t She Lovely, I Wish, Superstition, Higher Ground, My Cherie Amour, Sir Duke en nog veel meer! Stoelen aan de kant!

(more…)

Eb en Vloed beeld zonder tekst klein Cropped

uitverkocht
Een traditie waarop we trots zijn: ons theaterdiner met een heerlijk verrassingsdiner. Dit jaar met – tussen de gangen door – een optreden van Diana van der Bent, Paul den Bakker en Piet van der Pas die doen waar ze goed in zijn: Diana zingt, Paul speelt gitaar, Piet vertelt. Verwacht mooie, ontroerende en wonderlijke verhalen en gedichten (van onder meer Annie M.G. Schmidt en Hans Christian Andersen) en mooie muziek uit het repertoire van onder meer Don McLean, Cole Porter, Kate Bush en Charles Aznavour. En natuurlijk de gezelligheid van ons Bleiswijkse theater en onze enthousiaste vrijwilligers.

John de Winter – Hadassa – Ster van Perzie

Date: 17 December 2023
Time: 14:00
John-de-winter-hadassa-ster-van-perzie-150_Foto-Jelmer-de-Haas_WEB Cropped

€7,50 / Familievoorstelling (8+)
De koning van Meden en Perzen zoekt een nieuwe bruid. Soldaten plunderen de straten in de stad om de mooiste meisjes te vinden. Ook Hadassa wordt meegenomen. In het paleis wordt ze opgeleid door Hegai, de hofkleermaker en stylist. Hadassa wordt nog mooier en de koning kroont haar tot nieuwe koningin. Een schitterende familievoorstelling in de donkere decembermaand.

(more…)