Theater ’t Web heeft de programmering van jeugd- en familievoorstellingen voor het nieuwe seizoen afgerond. Eens per maand biedt het Bleiswijkse theater een kwalitatief goede voorstelling voor de jongste bezoekers of voor de hele famlie. Theater ‘t Web organiseert deze voorstellingen in samenwerking met Bibliotheek Oostland.

Op 21 januari, 11.00 komt Jogchem Jalink weer naar Bleiswijk, dit keer met de voorstelling Help! Een verrassing! (2+). Poppenspeler Jogchem Jalink (Sesamstraat, de Boterhamshow, Patsboemkledder) brengt dit verhaal over twee hele verschillende vriendjes letterlijk tot leven, met mooie liedjes en dierenpoppen die zo uit het boek lijken te zijn gesprongen!

Theater Terra speelt op 18 februari, 14.00 de mini-musical De Kleine Zeemeermin (3+). Beleef de betoverende wereld onder water. De leukste liedjes uit de diepe oceaan worden gezongen door de Kleine Zeemeermin met haar schitterende stem en ze vertelt over haar avonturen onder en boven de zee. Naar het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen.

Op 24 maart, 14.00 komt het duo Gesneden Koek weer naar Theater ‘t Web, dit keer met de voorstelling Pinokkio (6+). Een eigenzinnige bewerking van het klassieke sprookje uit 1883 met absurdistische karakters, fantasierijke vertellingen én boordevol humor.

De Hermannen spelen op 21 april, 14.00 de voorstelling Hermannosaurus Rex (7+). De broertjes Herman en Herman hebben een geweldig apparaat: een recyclemachine. Een knotsgekke familievoorstelling over creativiteit, duurzaamheid en het betere knutselwerk.

Op 19 mei, 14.00 spelen De Amazones de voorstelling Rare Snuitert (4+). Fief is een ‘buitenbeentje’, een ‘zingt altijd hard in haar alleentje’, een ‘speelt op het schoolplein in d’r eentje.’ Ze verzint het liefst spannende verhalen en de zolder is daarvoor de allerbeste plek. Een muzikale ode aan de fantasie!

Op 15 juni zijn alle Bleiswijkse leerlingen van groep 8 uitgenodigd voor een feestavond. De programmering van Het Grote Groep 8 Feest wordt later bekendgemaakt. Leerlingen kunnen zich tzt aanmelden via school.

Kaartverkoop

Kaarten voor de voorstellingen in Theater ‘t Web zijn alleen online te koop, via www.theatertweb.nl.