Cabaretier Andries Tunru speelt op zaterdagavond 11 september in Theater ‘t Web in Bleiswijk zijn tweede avondvullende voorstelling. Tijdens ‘In Theorie’ neemt hij het mens-zijn stevig onder de loep. Tunru werd door een recensent omschreven als: “Hij heeft de brutaliteit van Youp van ‘t Hek, de epische kracht van Freek de Jonge en de innemendheid van Herman Finkers.”

Tunru was onder meer winnaar van de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten, en werd afgelopen jaar bekend als finalist in De Slimste Mens (hij eindigde als tweede, na de Snollebollekes). ‘In Theorie’ stelt hij zichzelf vragen als: waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan Kerst-bij-de-schoonouders-Andries? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En wat doet het mentaal met je als je verliest van Snollebollekes?

De jonge cabaretier is een snelle standup cabaretier met vette verhalen en prachtige liedjes. Het Parool schreef over hem: “Charisma, scherpte en goeie improvisatie… Tunru staat op het podium als een ervaren rot.”

Kaartverkoop

De kaartverkoop is inmiddels gestart. De toegangsprijs voor cabaretvoorstellingen is €17,50, inclusief een gratis consumptie (voor film en theaterdiner gelden andere tarieven). Theater ‘t Web volgt bij de voorstellingen de op dat moment geldende landelijke corona-maatregelen voor culturele optredens: de actuele maatregelen staan vermeld op www.theatertweb.nl. Theater ‘t Web is een vrijwilligersorganisatie, en werkt nauw samen met partners Bibliotheek Oostland en gemeente Lansingerland.