Thjum Arts treedt op zaterdag 13 januari in Theater ‘t Web in Bleiswijk. In zijn voorstelling ‘Tijdloos Genot‘ speelt de jonge cabaretier – met een flinke staat van dienst – een anti-held en dat doet hij met verve. “Arts brengt een droogkomische performance”, schreef de pers. En “Een authentieke gast met doordachte humor.”

In 2012 besloot Thjum mee te doen aan de jaarlijkse talentenjacht van school met zijn eigen geschreven theatermonoloog. Het was een poging tot verbinden met zijn schoolgenoten, maar tot zijn grote verbazing moest iedereen lachen en bleek wat hij deed ‘comedy’ te heten. Hij won de tweede prijs: een bon voor de Free Record Shop.

Dat hij sinds de talentenjacht een enorme ontwikkeling heeft door gemaakt, blijkt als hij in 2018 mee doet aan het Amsterdams Studenten Cabaret festival en daar de Jury- en Publieksprijs wint. Niet veel later is hij ook finalist bij het Leids Cabaret festival en in 2021 wint hij de Jury- en Publiekprijs bij Cabaretfestival Cameretten.

Kaartverkoop

‘Tijdloos Genot’ door Thjum Arts is te zien op zaterdag 13 januari, 20.00 uur in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk, deuren open: 19.30 uur). Kaarten kosten €20,00 per persoon (inclusief koffie/thee) en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl.