Zondagmiddag 20 november komt Appennoten naar Theater ‘t Web in Bleiswijk. In de voorstelling ‘Een kist vol sintliedjes’ komen liedjes voorbij uit het programma Apennoten dat op NPO Zapp te zien is. Deze nummers worden in een kleine bezetting gezongen door Nienke, en begeleid op piano, gitaar en ukelele. De voorstelling is vooral geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

Speciaal voor de sinterklaas periode heeft Apennoten een vrolijke voorstelling vol met sinterklaas liedjes gemaakt! Er zijn liedjes die je misschien al kent, maar ook hele nieuwe Apennoten-Sint liedjes! Wat is er bijvoorbeeld aan de hand met al het snoepgoed? Alle pepernoten en speculaasjes zijn verdwenen!

Zoals elke voorstelling van Apennoten is de Sintshow ook weer heel interactief. De kinderen mogen lekker meezingen en dansen. De kinderen uit het publiek kunnen met élk liedje meedoen. Hoe? Bijvoorbeeld door mee te zingen, een instrument te bespelen of te dansen. De liedjes kunnen van tevoren al op de site van KRO-NCRV of Schooltv beluisterd worden.

De nummers worden afgewisseld met verhaaltjes, verteld door Nienke én de kinderen in het publiek. Zo ontstaat er een muzikale, theatrale show die van begin tot eind vermaakt en ontroert. Net als op televisie leren de kinderen spelenderwijs over muziek.

Kaartverkoop

Apennoten treedt zondagmiddag 20 november, 16.00 op in Theater ‘t Web in Bleiswijk. Kaarten zijn vanaf heden te koop via de www.theatertweb.nl en kosten €7,50 per stuk (inclusief limo). Theater ‘t Web is gevestigd aan de Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk en werkt onder meer op het gebied van jeugdvoorstellingen nauw samen met Bibliotheek Oostland.