Onbeschaamd, onbescheiden en radicaal vrij zijn. Daarover gaat de voorstelling Nouveau Fuck, naar het gelijknamige manifest van Stella Bergsma. Theatermaker Cat Smits vertaalde het manifest in een beeldend theater spektakel, met film, tekst, muziek en poppenspel, gespeeld door Meike van den Akker en Smits zelf. Op zaterdagavond 20 januari is deze baanbrekende voorstelling te zien in Theater ‘t Web.

Nouveau Fuck is een hyperfeministische poppenvoorstelling. Cat Smits en Meike van den Akker verwelkomen ons in een nieuwe wereld. ‘Wanneer worden vrouwen nou eens echt gevaarlijk? Wanneer gaan ze eens schuren, bijten, pijn doen? Nouveau Fuck geeft het antwoord: wanneer ze zichzelf zijn. Wanneer ze onbeschaamd, onbescheiden en radicaal vrij zijn. Cat Smits: “Nouveau Fuck is een beweging, een levensstijl, een manier van kijken.”

Een voorstelling voor en over vrouwen dus. En daardoor minstens zo interessant voor de mannen in Lansingerland en daarbuiten. En wees voorbereid: Nouveau Fuck gaat ver. Na de voorstelling is er dan ook gelegenheid voor napraten. Want dit is een belevenis.

Kaartverkoop

”Nouveau Fuck’ door Cat Smits Company is te zien op zaterdag 20 januari, 20.00 uur in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk, deuren open: 19.30 uur). Kaarten kosten €20,00 per persoon (inclusief koffie/thee) en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl.