“Klimaatcabaret zonder belerende toon: het duo Oldenhermanns flikt ‘t”, kopte het AD afgelopen maart na een succesvolle perspremière van FCKD! Een reprise kon niet uitblijven en Oldenhermanns is daarom op 18 februari te zien in Theater ‘t Web in Bleiswijk. Duik samen met het duo in de antwoorden op de vraag: zijn we echt f*cked?

Het is 2040 en vanuit Utrecht aan Zee liggen van Olden en Hermanns hun zonden te overdenken. Ze waren toch zo lekker bezig? Elektrische auto’s, zonnepanelen, stadsmoestuinen, milieubewuste kinderen? Helaas bleek niets minder waar…

Klimaatvluchtelingen op zoek naar hun ‘havermelkfix’, klimaathealers, een Mantelzorg-droit, maar ook zijzelf belanden in een onmogelijke kluwe het juiste te doen en hopen dat climate change toch misschien een hoax is… In deze klimaatcomedy lachen en huilen we met gepaste paniek om wat ons allemaal te wachten staat. Zijn we echt zo FCKD als het lijkt?

Oldenhermanns – bekend van KEKmamaTV – bestaat uit ‘fantastische actrices’ (Parool) Lize van Olden en Anna Hermanns. Ze maken cabaret dat je niet vaak ziet: energiek, schaamteloos eerlijk en vaak pijnlijk herkenbaar. Met snelle absurde sketches trekken ze deksels van elke pan en dienen elk onderwerp op, ook de dingen die je wel denkt, maar niet hardop durft te zeggen. FCKD! is na #Life en UNSEXED hun derde “verrassende en vermakelijke” (De Volkskrant) voorstelling.

Kaartverkoop

Oldenhermanns treedt zaterdagavond 11 februari, 20.00 uur op in Theater ‘t Web in Bleiswijk (deuren open: 19.30 uur). Kaarten zijn vanaf heden te koop via de www.theatertweb.nl en kosten €20,00 per stuk (inclusief koffie/thee). Theater ‘t Web is gevestigd aan de Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk.