Dj Pure Jolie uit Bleiswijk draait zaterdagavond 2 februari in Theater ‘t Web in Bleiswijk. Die avond is speciaal voor tieners: ook de film horror-fantasy-comedy-film Vampire Academy wordt dan getoond. Dj Pure Jolie: “Ik hoop dat ik later van dj’en mijn werk kan maken.”

Een avond uitgaan voor tieners, kunnen jullie dat niet eens mogelijk maken? Die vraag kreeg Theater ‘t Web. Het antwoord: een avond griezelen en lachen met Vampire Academy. Deze gekke film gaat over Rose Hathaway. Zij is een Dhampir: half mens, half vampier en beschermer van de Moroi, vredelievende sterfelijke vampieren die discreet in onze wereld leven.

Beroeps-dj

Voor en na de film draait dj Pure Jolie (11 jaar, echte naam: Jolie Martijnse) uit Bleiswijk. Het is de tweede keer dat Theater ‘t Web haar vraagt de muziek te verzorgen. Vorig jaar draaide ze voor en na de voorstelling van drie landelijke cabaretiers (TRYO). Na dat optreden werd ze geboekt door onder meer de Oostland Marathon en en een buurtfeest. “Ook heb ik meegedaan aan de kerstuitvoering van Music Soul House in Zoetermeer.”

Haar optreden tijdens de tieneravond is ze al aan het voorbereiden.””De set voor de avond is bijna af. Ik wil goede muziek draaien voor mijn leeftijdsgenoten.” Dj Pure Jolie hoopt later van dj’en haar beroep te kunnen maken. “Daar wil ik stap voor stap naartoe werken, met bijvoorbeeld draaien tijdens feestjes in de buurt. En ik hoop ook nog eens te mogen draaien op het Haitsma Plein tijdens Koningsdag.”

Kaarten

De zaal gaat open om 19.00 uur, dj Pure Jole draait vanaf 19.15 en om 19.30 uur start de film. Kaarten zijn alleen online te koop via www.theatertweb.nl en kosten slechts €5,00 per persoon (inclusief hapjes)