Femke Vernij treedt zaterdagavond 22 oktober op in Theater ‘t Web met de voorstelling ‘Op volle kracht’. De van oorsprong Bleiswijkse cabaretière stond al een aantal maal eerder op het podium van het theater, waaronder dit voorjaar. Toen mochten wegens coronamaatregelen maar een handjevol bezoekers de voorstelling bijwonen. Daarom besloot het theater haar terug te vragen.

Theaters boeken over het algemeen artiesten niet 2 keer per jaar. Maar voor Femke Vernij (die 15 jaar deel uitmaakte van De Meiden van LOS) maakt Theater ‘t Web graag een uitzondering. ‘Op volle kracht’ is een zeer persoonlijke voorstelling en zorgde eerder dit jaar voor een langgerekte lach én traan. Femke: “Ook al krimpen we tijdens ons leven, wil dat niet zeggen dat we niet kunnen blijven groeien.”

Kaartverkoop

Femke Vernij treedt zaterdagavond 22 oktober, 20.00 op in Theater ‘t Web in Bleiswijk. Kaarten zijn vanaf heden te koop via de www.theatertweb.nl en kosten €17,50 per stuk (inclusief koffie/thee). Theater ‘t Web is gevestigd aan de Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk.