Tijdens het theaterdiner in Theater ‘t Web in Bleiswijk treedt dit jaar de Delftse chansonnière Diana van der Bent op. Ze treedt op met gitarist Paul den Bakker en verteller Piet van der Pas in de voorstelling Eb & Vloed. Het eten tijdens het theaterdiner wordt verzorgd door Ridder Catering. Het theaterdiner is dit jaar op 23 december. Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Theater ‘t Web organiseert jaarlijks in december een theaterdiner. Bezoekers krijgen dan een verrassingsdiner, met tussen de gangen een voorstelling. De bediening en techniek worden verzorgd door de vrijwilligers van het Bleiswijkse theater. Kaarten kosten €45 per persoon: dat bedrag is inclusief voorstelling en diner.

Eb & Vloed is een verrassend en gevarieerd programma van Diana van der Bent, Paul den Bakker en Piet van der Pas Verwacht mooie, ontroerende en wonderlijke verhalen en gedichten van onder meer Annie M.G. Schmidt, Kurt Tucholsky en Hans Christian Andersen. Dit alles in samenspel met prachtige stukken uit het repertoire van onder meer Don McLean, Cole Porter, Kate Bush en Charles Aznavour.

Kaartverkoop

Het theaterdiner is op 23 december, 18.30 uur in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk, deuren open: 18.00 uur). Kaarten kosten €45,00 per persoon en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl.