Cabaretier Marcel Harteveld zou in mei optreden in het Bleiswijkse Theater ‘t Web, maar die voorstelling moest toen geannuleerd worden wegens de coronacrisis. Op 3 oktober staat hij alsnog met zijn show ‘Weet ik veel’ in Bleiswijk.

Eigenlijk zou Max van den Burg op 3 oktober optreden in Theater ‘t Web, maar de cabaretier heeft zijn volledige show geannuleerd, zo werd onlangs bekend. Theater ‘t Web is daarom met spoed op zoek gegaan naar een waardige vervanger. Die werd gevonden in Marcel Harteveld, die eigenlijk al in mei zou optreden in Bleiswijk.

Marcel Harteveld (1984) is cabaretier en zanger, en toerde 5 jaar met Johan Fretz door het land als Harteveld & Fretz. De laatste twee jaar speelde hij één van de hoofdrollen in Soldaat van Oranje – De Musical. Daarnaast speelde hij Danni Lowinski, SpangaS, is hij cabaretier bij Spijkers met Koppen en was hij kandidaat bij De Beste Singer-songwriter van Nederland. In 2016 en 2017 speelde hij zijn eerste (kerst)soloprogramma, “De Sneeuwengel”. En leuk weetje: Harteveld is ook de acteur in commercials van Fisherman’s Friend. Trouw schreef over hem: ”Een verademing in de nieuwe generatie cabaretiers.”

Kaarten

Marcel Harteveld speelt ‘Weet ik veel’ op zaterdagavond 3 oktober, 20.00 uur in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4, Bleiswijk). Kaarten voor deze voorstelling kosten €15,00 per stuk, en worden wegens de corona-maatregelen alleen in sets van 2 verkocht. De kaarten zijn te koop vanaf 3 september 9.00 uur.