De Gestampte Meisjes mag gerust een cabaretsensatie genoemd worden. En de drie meiden – Ymke van Hoof, Thenera van der Pluijm en Esmée van Liere – treden zaterdagavond 26 februari eindelijk op in Theater ‘t Web. Wegens de versoepeling van de coronamaatregelen zijn er kaarten vrijgekomen voor deze voorstelling.

In maart 2020 hadden De Gestampte Meisjes een twijfelachtige eer: ze waren de eerste act die wegens de corona-lockdown geannuleerd moest worden door Theater ‘t Web. De voorstelling werd verplaatst naar maart 2021, maar ook die ging niet door. Maar zoals vaker in het leven: drie keer is scheepsrecht.

Want het is Theater ‘t Web gelukt De Gestampte Meisjes vast te leggen voor zaterdagavond 26 februari. Onlangs startte de voorverkoop van een beperkt aantal stoelen. De voorstelling was binnen een dag uitverkocht. Maar wegens de versoepeling van de coronamaatregelen zijn er afgelopen week plots veel kaarten vrijgekomen. Een mooie kans dus voor liefhebbers van energiek cabaret.

Vergeet de zelfhulpboeken!

Na hard trainen zijn De Gestampte Meisjes nu hun beste zelf geworden. Glorieus. Meedogenloos. Lext Nevel. In hun zoektocht stuitte het cabarettrio op belangrijke levensvragen. Wat is eigenlijk een gelukkig leven? Wanneer ben je tevreden? En hoe zit het met de dromen en doelen die je jezelf stelt? Vergeet de zelfhulpboeken, goeroes en coaches: De Gestampte Meisjes laten je in Lext Nevel de waarheid zien!

De pers is razend enthousiast over De Gestampte Meisjes. “Aanstekelijke energie en de grote variatie aan vaardigheden”, schreef de Theaterkrant over De Gestampte Meisjes. “Raps, klassieke koorzang, beukende beats, dans, ballet, een bitchfight in de worstelring, spoken word, teksttoneel en een heel erg fraaie en knap getimede act met kleine rode gloeilampjes.”

Kaartverkoop

De voorstelling ‘Lext Nevel’ van De Gestampte Meisjes is op zaterdag 26 februari, 20.00 uur (deuren open: 19.30 uur) in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk). Kaarten kosten €17,50 per persoon (inclusief 1 consumptie) en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl. Mocht de voorstelling niet door kunnen gaan wegens de geldende coronamaatregelen, dan krijgt u vanzelfsprekend uw aanschafbedrag retour.