De Gestampte Meisjes keren op 20 april terug naar Theater ‘t Web. Het theatergezelschap speelt 20 april de voorstelling Dream On: ‘een muzikale, absurde nachtmerrie waar je alleen maar van kunt dromen’. Het duo (Esmée en Thenera) stond enkele jaren geleden ook al op het Bleiswijkse podium (toen als trio) en speelde de zaal toen plat.

Esmée en Thenera maken voorstellingen met dans, zang en harde beats opgevolgd door kwetsbare verhalen en altijd een onverwachte twist. Ze leerden elkaar kennen bij theatergroep DOX, Utrecht. Daarna was het tijd om zelf de touwtjes in handen te nemen. Onder de naam De Gestampte Meisjes maakten ze in 2015 hun eerste voorstelling: Schaam Streken. Daarna volgden Ballen, Ballen 2.0, F*ke It en Lext Nevel.

En nu toeren De Gestampte Meisjes door het land met Dream On. Wat is jouw grootste nachtmerrie? In Dream On nemen De Gestampte Meisjes hun grootste angsten onder de loep. Van oorlog tot die ene puist op je voorhoofd. Beleef in een mix van cabaret meets House of Horror, de gekste nachtmerries. Vette beats, onverwachte wendingen en angstaanjagend grappig.

Kaartverkoop
‘Dream On van De Gestampte Meisjes is te zien op zaterdag 20 april, 20.00 uur in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk, deuren open: 19.30 uur). Kaarten kosten €20,00 per persoon (inclusief koffie/thee) en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl.