Duo Mu-Chique speelt zaterdagavond 22 april in Theater ‘t Web in Bleiswijk. Het duo bestaand uit violist Nathan Hol en accordeonist Martin Boskamp speelt die avond voor én na de vertoning van The Godfather 2.

Theater ‘t Web vertoont dit jaar de volledige trilogie van The Godfather. Op 8 april, 22 april en 6 mei zijn achtereenvolgens delen 1, 2 en 3 van de beroemde films van Francis Ford Coppola te zien. De vertoning valt in het programma Film Plus, ofwel: een film, livemuziek voor en na de film, en gratis hapjes.

Op 22 april is dus de vertoning van The Godfather 2. Michael Corleone is de leider van de familie en schakelt al zijn concurrenten uit. Hij wil de zaken uitbreiden naar het Westen van Amerika, maar is ongeduldig van aard en maakt daardoor veel vijanden. Er wordt een aanslag op zijn leven gepleegd en hij besluit om de leiding tijdelijk over te geven aan zijn halfbroer Tom (Robert Duvall). Michael gaat zelf op zoek naar de verrader van de familie in Cuba. Tijdens de film wordt er teruggeblikt op het jonge leven van Vito Corleone (Robert De Niro), die bezig is om zijn naam te vestigen in de Italiaanse immigrantenwijken.

Kaartverkoop

The Godfather 2 wordt vertoond op 22 april in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk). Kaarten kosten €10,00 per persoon (inclusief koffie/thee en hapjes) en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl. Deuren gaan open om 19.30 uur, om 19.45 start livemuziek, de film start om 20.00 uur.