Februari is duister en saai. Een vleugje liefde kan het verschil maken. Daarom nodigde Theater ‘t Web meesterverteller Eric Borrias uit voor een voorstelling met de mooiste liefdesverhalen: ‘Liefde over grenzen heen’. Voor iedereen die behoefte heeft aan een lichtpuntje tijdens de donkere winteravonden. ‘Liefde over grenzen heen’ is te zien op 1 februari.

Eric Borrias is een van de beste vertellers van Nederland. Zo werd hij enkele jaren geleden uitgeroepen tot ‘Verteller van het jaar’. Hij weet jong en oud aan zich te binden. “Een retegoeie verteller”, zei iemand eens. Daarom nodigde Theater ‘t Web Borrias uit voor de jeugdvoorstelling ‘De brief voor de Koning’ op zaterdagmiddag 1 februari. En als hij dan toch in Bleiswijk is…

Borrias heeft ook voorstellingen voor volwassenen. Tijdens ‘Liefde over grenzen heen’ vertelt hij een selectie van bijzondere liefdesverhalen. Dat doet hij op zijn eigen wijze. Een avond luisteren naar mooie verhalen over bijzondere mensen, en bijzondere verhalen over mooie mensen. Een ideale voorstelling om de donkere februari-maand door te komen. En de gezelligheid in Theater ‘t Web doet de rest.

Kaarten

Kaarten voor ‘Liefde over grenzen heen’ kosten €15,00 en zijn alleen online te koop via www.theatertweb.nl. De deuren van Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4, Bleiswijk) gaan open om 19.30 uur, de voorstelling start om 20.00 uur.