Theater ‘t Web bestaat nog maar sinds eind 2017. In die korte tijd is cabaretier Arjan Kleton een vaste gast geworden. Hij gaf verschillende keren een try-out – onder meer tijdens de Cultuurroute – en presenteerde Bleiswijkse cabaretavonden. Op zaterdagavond 19 oktober staat hij met zijn eerste avondvullende show ‘Met de fles grootgebracht’ op het podium van Theater ‘t Web.

Arjan Kleton (1975), ging eind 2014 voor het eerst als stand-up comedian het podium op. Dat was meteen een succes, dus ging Arjan er helemaal voor en met zijn kenmerkende enthousiasme zette hij flinke stappen in het comedycircuit. Exact een jaar na zijn 1e optreden, in oktober 2015, won hij de Publieksprijs Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam.

Maar Kleton is niet alleen cabaretier. Hij is tevens barman. Van studentes tot BN’ers en van gold-diggers tot zijn eigen ouders: hij (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Hij schenkt zijn gasten een mix van brutaliteit, herkenning, persoonlijk drama, improvisatie, uiteraard met een beetje alcohol.

Sinds afgelopen jaar toert hij met zijn voorstelling ‘Met de fles grootgebracht’. Dat leidde tot tal van interviews voor de media en voor lovende recensies. En op zaterdagavond 19 oktober laat hij Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4, Bleiswijk) lachen om drank, cafébezoekers en drinken. ‘Met de fles grootgebracht’ start om 20.00 uur (zaal open: 19.30 uur). Kaarten kosten €15 en zijn alleen online te koop via www.theatertweb.nl.