Het gebeurt niet vaak dat Theater ‘t Web een artiest voor de tweede keer boekt. Maar voor Klaas Prins maakt het theater graag een uitzondering: een ontwapenende, muzikale, verhalende én onvoorspelbare cabaretier. Klaas Prins speelt zijn voorstelling ‘Exodus’ op zaterdagavond 19 februari in het Bleiswijkse theater.

Met zijn energieke humor en absurde wendingen verrast Klaas Prins zijn publiek. Hij schaamt zich overal voor. Hij is bijvoorbeeld bang dat iemand erachter komt dat hij stiekem een nerd is. Of dat je aan de streepjes op zijn shirt kan zien dat hij zijn streefgewicht nog steeds niet gehaald heeft.

Klaas Prins stond in 2016 in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en hij won de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival. Verder werkte hij mee aan verschillende televisieprogramma’s (zoals First Dates, Beste Kijkers en Ranking the Stars), was hij te zien in Hufterproef (NPO3) en was hij de vaste presentator van Humor TV. Zijn voorstelling ‘Exodus’ is geregisseerd door Pieter Bouwman.

Kaartverkoop

De voorstelling ‘Exocus’ van Klaas Prins is op zaterdag 19 februari 20.00 uur (deuren open: 19.30 uur) in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk). Kaarten kosten €17,50 per persoon (inclusief 1 consumptie) en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl. Mocht de voorstelling niet door kunnen gaan wegens de geldende coronamaatregelen, dan krijgt u vanzelfsprekend uw aanschafbedrag retour.