Date: 20 January 2018
Time: 00:00 - 00:00
Jeugd | Theater

€ 7,50

Naar de bestseller van Jonas Jonasson. Verhalenverteller Eric Borrias maakte van ‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’ een jeugdvoorstelling (7+). Gedurende een uur neemt Borrias jou (en je ouders) mee in de wonderbaarlijke belevenissen van Allan Karlsson.

Allan Karlsson wordt 100 jaar, maar is niet van plan op te komen dagen op het feest dat het bejaardenhuis organiseert. Dus stapt hij uit het raam en verdwijnt. Bij toeval komt de 100 jarige man die uit het raam klom en verdween in het bezit van een koffer vol geld, crimineel geld. Vanaf dat moment begint een doldwaze  roadtrip dwars door Zweden. Criminelen,de politie, de pers, iedereen is op zoek naar Allan en de wonderlijke stoet mensen die hij om zich heen verzamelt. O ja, en een olifant.

Verhalenverteller Eric Borrias maakte van ‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’ maar liefst 2 voorstellingen: een voor kinderen (7+) en een langere versie voor volwassenen. Theater ‘t Web heeft Eric Borrias gevraagd de jeugdvoorstelling te spelen.

In de jeugdversie volgen we Allan vanaf het moment dat hij het raam uitstapt. In het park komt hij Sven tegen. Een jongen op de schommel, die hoger en hoger gaat, omdat hij – net als Karlsson, meer van de wereld wil zien. Sven begrijpt “opa” Karlsson maar al te goed en dus zegt hij niets tegen de mensen die op zoek zijn naar Allan en zijn koffer.

De jeugdvoorstelling duurt circa 60 minuten. De deuren gaan open om 18.30 uur; de voorstelling begint om 19.00 uur.

Kaarten

Kaarten voor deze voorstelling zijn online te koop via onderstaande link (let op: kies de juiste voorstelling):