Date: 2 October 2021
Time: 00:00 - 00:00
Cabaret | Theater

€ 17,50 (inclusief 1 consumptie)
Het Amsterdams Kleinkunst Festival is een succesvolle kweekvijver. Onder meer Claudia de Breij, Van der Laan & Woe, Lonneke Dort, Yentl en de Boer, Stefano Keizers en Rosa da Silva waren finalist tijdens eerdere edities. Vanavond staan de drie finalisten van de AKF Sonneveldprijs 2021 op ons podium. Farida Laan, Ramon Chatrer en het winnende duo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando). De presentatie is in handen van Sabrina Nabermacnack.

Achtereenvolgens spelen Farida Laan, Ramon Chatrer en het duo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando). n00b werd eerder dit jaar door zowel de jury als het publiek uitgeroepen tot winnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

De jury van de AKF Sonneveldprijs 2021 omschreef duo n00b als “een komisch duo dat opvalt door schaamteloze teksten en snelle schakels tussen verschillende rollen en scènes”. De Volkskrant: “De twee spelen overtuigend, zingen prachtig en hun voorstelling zit vol schrijnende humor.”

Over oordeelde de jury: “Ze brengt een bevreemdende voorstelling met prachtig taalgebruik dat samenvalt met haar unieke bewegingen”. De recensent van het NRC schreef: “Farida Laan verrast met volvette metaforen en in roomboter gebraden beelden, waarmee ze een waterval aan buitenissige personages beschrijft”.

“Als Chatrer achter de piano kruipt en over zijn interne worstelingen zingt dan is het puur genieten”, aldus de recensent van de Theaterkrant over Ramon Chatrer. En de jury schreef: “Ramon heeft een diepe stem waarmee hij prachtig zingt op knap gecomponeerde nummers met mooie melodieën en harmonische wendingen”.

Kaarten
Kaarten voor deze voorstelling zijn vanaf 1 maand voor de datum te koop via onze ticketshop, vanaf 9.00 uur. Houdt u bij het kopen van kaarten rekening onze actuele coronamaatregelen. Eenmaal gekochte kaarten kunnen niet ingeruild worden.