Date: 11 May 2019
Time: 00:00 - 00:00
Film | Muziek

€ 5,00

Inmiddels zijn ze beroemd: de avonden met film, livemuziek en hapjes. Vanavond is het thema: India. Met de film Slumdog Millionaire en livemuziek door Martinez & Gaņeś.

Onze maandelijkse filmavond staat op 11 mei in het teken van India. Daarvoor kozen we voor Slumdog Millionaire! Het verhaal in het kort: Jamal Malik doet mee aan het programma ‘Who Wants to be a Millionaire’. Het hele land kijkt toe terwijl Jamal nog maar één vraag verwijderd is van de hoofdprijs. Hoe kan een straatjongen zover komen? Een spannende, intrigerende en muzikale film met veel Bollywood.

Met het duo Martinez & Gaņeś heeft Theater ‘t Web twee topmuzikanten weten te programmeren. Ganesh Ramnath is een jonge, veelzijdige muzikant op het gebied van Noord-Indiase klassieke muziek. In 2008 beëindigde hij zijn studie in Tabla en Vocal met (suma) cum laude en ontving de Stipendium Award van de Codarts University. Hij trad op in onder meer het Amsterdamse Concertgebouw en tal van muziekfestivals in Europa.

Martijn Baaijens begon op zeer jeugdige leeftijd met gitaar spelen en met klassiek gitaarlessen toen hij 9 jaar was. Tijdens zijn studie Klassieke gitaar  werd hij door docent Robby Faverey geïnspireerd om de Indiase Raga muziek te Hij studeerde daarna sarod (een Indiase gitaar) op het Rotterdams conservatorium en is actief in diverse muziekprojecten.

 

Kaarten