Date: 2 November 2019
Time: 00:00 - 00:00
Film

€5,00

Film Plus is terug. En hoe! Komend seizoen staan de Film Plus-avond in het teken van Leef! De eerste film uit deze serie is de moderne klassieker The Grand Budapest Hotel van Wes Anderson. Een avond zwijmelen, genieten, griezelen, lachen en (be)leven.

Het ooit zo majestueuze Grand Budapest Hotel is in verval geraakt. Dat dit ook wel eens anders is geweest komt een van de huidige gasten (Jude Law) te weten wanneer hij in gesprek raakt met de eigenaar Mr. Moustafa (F. Murray Abraham). Onder het genot van een diner begint Moustafa te vertellen over de talloze avonturen die hij meemaakte met M. Gustave (Ralph Fiennes), zijn grote leermeester en degene aan wie hij het bezit van het hotel te danken heeft. Gustave was een bijzondere bekwame conciërge die het zijn gasten goed naar de zin maakte.

De oudere en rijke dames maakte hij het zodanig naar de zin dat je je kunt afvragen of dat nog past binnen zijn baan. Dit kleurrijke verhaal betrekt ons middenin de familieperikelen van een van de meest rijke gasten van het hotel. Centraal staat een gestolen schilderij van onschatbare waarde. (bron: Allesoverfilm.nl).

Kaarten

Kaarten voor Film Plus kosten €5.00. Dat is inclusief: film, livemuziek én hapjes. De kaarten kunnen alleen online worden gekocht.