Date: 6 April 2019
Time: 00:00 - 00:00
Film | Muziek

€ 5,00

Film Plus staat vandaag in het teken van Zuid-Amerika. Met livemuziek door Raymundo Valverde én de filmhuisklassieker The Motorcycle Diaries. En o ja, ook met heerlijke Zuid-Amerikaanse hapjes.

Raymundo is in Venezuela geboren en begon op zijn 10e jaar gitaar te spelen. Op zijn 18e emigreerde hij met zijn ouders naar Europa en kwam uiteindelijk in Nederland terecht. Na zijn studie Engels koos hij tóch voor een carrière als muzikant. Raymundo zingt en speelt muziek uit Zuid Amerika, Spanje & Mexico. Tijdens Film Plus: Zuid-Amerika speelt hij zowel vóór als na de hoofdfilm heerlijke Zuid-Amerikaanse muziek.

The Motorcycle Diaries

The Motorcycle Diaries is geïnspireerd door de dagboeken van zowel Alberto Granado en van Ernesto Guevara. De laatste zou later bekend worden als ‘El Che’. De vrienden trekken samen door Latijns-Amerika om de échte wereld buiten Buenos Aires te verkennen.

Met een uitgesproken zucht naar avontuur beginnen de vrienden hun hachelijke reis op een oude afgetakelde Norton 500. De film vertelt niet alleen hun belevenissen, maar schetst ook hun confrontatie met de onrechtvaardigheden van een onverbiddelijk klassensysteem.

Aanvang

De deuren gaan open om 19.30 uur. Vanaf 19.45 speelt Raymundo Valverde, rond 20.00 uur start The Motorcycle Diaries. Na de film vervolgt Raymundo Valverde zijn optreden.

Kaarten