Date: 13 April 2021
Time: 00:00 - 00:00
Literatuur

€5,00 / €6,50

Schuif aan op dinsdag 13 april om 20.00 uur bij deze online ontmoeting met dichter en schrijver Ilja Leonard Pfeijffer, die georganiseerd wordt door Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar, Bibliotheek Bollenstreek en Bibliotheek Oostland in samenwerking met Theater ’t Web. Via zijn boeken Quarantaine, dagboek in tijden van besmetting en Grand Hotel Europa, wordt ingegaan op wat hem heeft bewogen deze boeken te schrijven.
Wat heeft het hem gebracht? En hoe bijzonder is het dat Grand Hotel Europa, een boek over liefde in tijden van massatoerisme, Europese identiteit, nostalgie en het einde van een tijdperk, juist nu in deze tijd weer zeer actueel is?

Stel je eigen vragen

Welke thema’s er besproken worden laat interviewer Frénk van der Linden grotendeels over aan het publiek. Deelnemers wordt gevraagd om vooraf vragen toe te sturen en deze worden op 13 april live vanuit Genua beantwoord. Uiteraard is op de avond zelf ook genoeg mogelijkheid om vragen te stellen!

Tickets

De kaartverkoop wordt georganiseerd door Bibliotheek Bollenstreek. Bestel jouw ticket via Bibliotheek Oostland. Kosten: Leden €5,- / niet-leden €6,50.

Foto: Stephan Vanfleteren