Datum: 21 maart 2020

Tijd: 20.00

Cabaret | Theater

€ 7,50

U roept, de acteurs van Impro4U & Friends spelen. Bij improvisatietheater speelt het publiek namelijk (bijna) net zo’n grote rol als de cabaretiers op het podium.

Impro4U is het gezelschap van Edwin van Koeverden. In 2001 was hij een van de oprichters van het Haagse theatersportgezelschap De Tegenpartij. Hij speelde ook in improvisatiegezelschappen als DIT, Mar&Co en Wordt Vervolgd. Speciaal voor kinderen ontwikkelde hij met zijn vrouw Villa Impro. Met zijn bedrijf wordt hij bovendien vaak gevraagd door ondernemingen, bijvoorbeeld voor het opluisteren van een evenement of voor teamsessies. Impro4U is opgericht  in 2004.

Edwin van Koeverden: “Improvisatietheater heeft zeer mooie principes, die je ook in het dagelijks leven of je werk kunt gebruiken. Zoals ‘Teamdenken’: je bent immers altijd onderdeel van een groter geheel en hebt elkaar nodig om goede prestaties neer te zetten. En ‘Schitter en laat schitteren’. Met improvisatietheater kun je mensen raken en vermaken.”

Drie In De Pan

Zaterdagavond 21 maart staat Van Koeverden op het toneel met enkele gastspelers en -muzikanten: Impro4U & Friends. Onder de acteurs zijn onder meer oud-spelers van De Tegenpartij. Samen spelen zij dan de voorstelling ‘Vissen en rammen’. Wat dat precies betekent, zult u die avond ervaren.

De acteurs spelen enkele bekende theatersport-spelvormen, zoals Drie In De Pan (waarbij een scène drie keer wordt nagespeeld in bijvoorbeeld verschillende filmstijlen) en De Vloer Op verhalen. Al die scènes zijn niet mogelijk zonder spelsuggesties van het publiek. Ofwel: het wordt een avond roepen, lachen, ontroerd raken, genieten van mooi cabaret én gezelligheid.

Workshop Improvisatietheater

Altijd al eens op het podium willen staan als theatersporter? Of misschien juist sterker in de schoenen willen staan tijdens discussies op je werk? Kom dan zaterdagmiddag 21 maart naar de workshop improvisatietheater. Acteurs van Impro4U geven dan een workshop van 1,5 uur.

De workshop Improvisatietheater start  15.30 uur in Theater ’t Web in Bleiswijk. Deelname kost €2,50. Deze kaarten zijn binnenkort beschikbaar. De workshop is nu al gratis te boeken voor iedereen die een kaartje heeft gekocht voor de voorstelling ‘Vissen en Rammen’ van Impro4U & Friends.

Kaarten voorstelling Impro4U & Friends