Date: 30 June 2018
Time: 00:00 - 00:00
Muziek

€ 5,00

Een gezamenlijk optreden van jong én oud talent uit Lansingerland en van ver weg. Met rappers, dichters, zangers en muzikanten. Toegang gratis voor vrijwilligers die geregistreerd staan bij VIP Lansingerland (u ontvangt via VIP Lansingerland een kortingscode).

Kern van Vreemde Gasten – een productie van MusicGenerations – is het samenbrengen van verschillende generaties en culturen. Daarvoor zoekt MusicGenerations talent van binnen de gemeentegrenzen én buiten de landsgrenzen. Tijdens twee workshops oefenen ze (onder leiding van ervaren musici) voor een gezamenlijk, afsluitend optreden.

Conny Groot van MusicGenerations: “Vreemde Gasten is een muziekverhalenvoorstelling met verschillende muziekstijlen en verrassende cross-overs. Een Engelse song gaat over in een Syrische rap, en een Nederlands lied wordt gekoppeld aan een Arabisch nummer. Tussen de liedjes vertellen, rappen en beatboxen vluchtelingen en talenten uit Lansingerland hun verhaal over gastvrijheid.”

Deelnemen

De Gemeente Lansingerland heeft het initiatief genomen voor Vreemde Gasten, en werkt voor de afsluitende voorstelling op 30 juni samen met Theater ’t Web. De locatie en data voor de workshops zijn nog niet bekend: die worden binnenkort bekendgemaakt. Deelname aan MusicGenerations is gratis; toegang tot het afsluitende optreden op 30 juni kost €5.00.

Rappers, zangers, beatboxers en verhalenvertellers die wel eens begeleid willen worden door een ervaren muziekgroep én geïnspireerd willen worden door andere (binnen- en buitenlandse) muzikanten kunnen zich melden bij Conny Groot van MusicGenerations: info@musicgenerations.nl, 0629183491.

Kaarten voor de afsluitende avond (30 juni)