Date: 9 December 2017
Time: 00:00 - 00:00
Theater

Dames en Heren, hou je VAST voor de vierde voorstelling van LOS.

Uitverkocht!

Het is voor de meiden van LOS tijd om volwassen te worden. Ze zijn nu rond de 30 en staan voor belangrijke keuzes. VASTigheid is voor de meiden een droom en een nachtmerrie tegelijk. Terwijl ze zich staande proberen te houden op hun hoge hakken, vallen ze van de ene in de andere komische en herkenbare situatie. Dat deze voorstelling van LOS weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit, dat staat wel VAST.

De meiden van LOS muziektheater; Femke Vernij, Charlotte Waardenburg, Kim de Fuijk en Dookje Engelhard, vonden elkaar op het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Tijdens hun studie speelden ze al regelmatig op de meest uiteenlopende gelegenheden. In mei 2006, na hun allereerste optreden samen, besloten ze verder te gaan als LOS Muziektheater. En op 9 december treden ze op in Theater ‘t Web in Bleiswijk!

In 2009 richtten ze Stichting LOS Muziektheater op, en werd de eerste stap richting het theater gezet met deelname aan cabaretfestivals als het AKF en het GSCF.

Vanaf toen stonden zij in de theaters. Eerst met hun voorstelling Lijf On Stage (2010-2012). Vervolgens kwamen FCKD (2012-2014) en Total LOS (2014-2016). Op dit moment touren zij met hun nieuwe voostelling VAST, geregisseerd door Silvester Zwanenveld. In 2011 werd LOS opgemerkt door impresariaat MojoTheater, wat tegenwoordig George Visser Productions heet, en sindsdien doet GVProductions de boekingen van LOS.