Date: 18 December 2021
Time: 00:00 - 00:00
Cabaret | Muziek | Overig | Theater

geannuleerd
Marjolein Meijers maakte furore als de helft van De Berini’s. Tijdens haar solovoorstelling ‘Tijdloos’ zingt ze schitterende, sfeervolle liedjes en zorgt ze voor een intieme sfeer. Deze avond doet ze dat op speciaal verzoek van Theater ’t Web tijdens het jaarlijkse kerstdiner. Ofwel: een avond genieten van een heerlijk driegangendiner, mooi cabaret en fijne disgenoten. Kerst begon nog nooit zo gezellig.

De zaal van Theater ‘t Web is vanavond sfeervol ingericht, met lange tafels, en op het podium Marjolein Meijers. Haar muziek en verhalen worden afgewisseld met een heerlijk driegangendiner, bereid door Ridder Catering en geserveerd door de medewerkers van Theater ‘t Web (waarbij we vanzelfsprekend rekening houden met uw dieetwensen). De ideale avond uit in de donkere wintermaanden: gezellig, lekker, warm.

Kaarten
Kaarten voor deze voorstelling zijn vanaf 1 maand voor de datum te koop via onze ticketshop, vanaf 9.00 uur. Houdt u bij het kopen van kaarten rekening onze actuele coronamaatregelen. Eenmaal gekochte kaarten kunnen niet ingeruild worden. Tot 12 december kunt u eventuele dieetwensen doorgeven via info@theatertweb.nl