Date: 21 December 2019
Time: 00:00 - 00:00
Cabaret | Overig | Theater

uitverkocht

Vier kerst in Theater ‘t Web met een heerlijk theaterdiner. We serveren een verrassingsmenu van drie gangen (gemaakt door een lokale cateraar). Tussen de gangen treden Veronique Sodano en haar vier geweldige muzikanten op met de Kerst-Cabaret-Sing-a-Long! Volgens Veronique ‘een hartverwarmende show om u en ons door deze donkere decembermaand heen te slepen’. Lachen, zingen en genieten aan de lange tafels van Theater ‘t Web.

De Kerst-Cabaret-Sing-a-Long! is voor alle die –hard kerstfans en voor al die mensen die er juist tegen op zien, ja! misschien wel nog meer voor jullie. Wij gaan jullie er doorheen slepen; wij brengen jullie in de juiste stemming zodat jullie aan het eind van de avond opgewassen zijn tegen welk irritant familielid dan ook, concrete tips gaan we geven om de ongemakkelijk stiltes te doorbreken.

Laat maar komen die schoonmoeder en die dronken neef; ik kan alles aan, wat je niet doodt, maakt je sterker, ook deze kerst zal ik overleven! Want kerst is natuurlijk geen gezellig familie feest, nee, het is een oorlog waar je zo min mogelijk beschadigd uit moet zien te komen!

Veronique trekt al jaren elke decembermaand met haar 4 geweldige muzikanten door het land om de mensen tijdens deze donkere maand te troosten, te ondersteunen en op te vrolijken.