Poppenspeler Jogchem Jalink geeft zondag 20 februari een extra voorstelling in Theater ‘t Web. Vanaf 13.00 uur speelt hij ‘Maar eerst ving ik een monster’, een voorstelling geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Jogchem Jalink is poppenspeler bij onder meer Sesamstraat, Coco kan het!, Gonnie en Vriendjes en De Boterhamshow.

Jogchem Jalink speelt het grappige muzikale verhaal met een enorme groep vrolijke monsterpoppen. ‘Leuke, grappige monsters. Grote monsters. Kleine monsters. Pluizige monsters in alle kleuren van de regenboog. En állemaal willen ze meedoen met de voorstelling!’

De voorstelling om 11.00 uur in Theater ‘t Web was razendsnel uitverkocht. De organisatie is daarom blij dat een extra voorstelling om 13.00 uur kon worden georganiseerd.

Kaartverkoop

De voorstelling ‘Maar eerst ving ik een monster’ van Jogchem Jalink is op zaterdag zondag 20 februari 13.00 uur (deuren open: 12.30 uur) in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk). Kaarten kosten €7,50 per persoon en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl. Mocht de voorstelling niet door kunnen gaan wegens de geldende coronamaatregelen, dan krijgt u vanzelfsprekend uw aanschafbedrag retour.