Zaterdagavond 11 maart staat Anne Neuteboom op de planken van Theater ‘t Web in Bleiswijk. De jonge cabaretière heeft al een flinke carrière achter de rug: ze won de jury- en publieksprijs van Cabaretfestival Cameretten in Rotterdam en was genomineerd voor ‘Neerlands Hoop’. NRC gaf haar voorstelling ‘Effe niet je mening’ 4 sterren: “Neuteboom maakt cabaret met een rijk palet aan emoties … overtuigend, grappig, kritisch en ontroerend”.

‘Effe niet je mening’ van Anne Neuteboom is een extreem genuanceerde avond, vertelt Neuteboom zelf over haar voorstelling. Waarover de voorstelling gaat? Daarover kan ze niets zeggen. “What happens tussen de vier muren van het theater stays tussen de vier muren van het theater.” De Theaterkrant: “Verrassende, onvermoeibare vakvrouw’, ‘Fantastisch theater, waarbij je steeds weer verrast wordt en dus de hele avond op het puntje van je stoel blijft zitten.”

Anne Neuteboom (‘Neut’) studeerde in 2013 af aan de Koningstheateracademie voor cabaret en kleinkunst in Den Bosch. Ze won in 2014 de juryprijs van het (back in the day) Griffioen Zuidplein Cabaretfestival in Amstelveen en in 2015 de jury- en publieksprijs van Cabaretfestival Cameretten in Rotterdam. Daarna maakte ze twee soloprogramma’s, Weg en Kijk haar gaan. Voor de laatste werd ze samen met Peter Pannekoek en Alex Ploeg genomineerd voor ‘Neerlands Hoop’ – de prijs voor de theatermaker met het grootste toekomstperspectief. Haar voorstelling ‘Kijk haar gaan’ is te zien op Netflix, NPO Start en Cultuurticket.

Kaartverkoop

Anne Neuteboom treedt zaterdagavond 11 maart, 20.00 uur op in Theater ‘t Web in Bleiswijk (deuren open: 19.30 uur). Kaarten zijn vanaf heden te koop via de www.theatertweb.nl en kosten €20,00 per stuk (inclusief koffie/thee). Theater ‘t Web is gevestigd aan de Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk.