Cabaretier Fabian Franciscus opent op 10 september het nieuwe seizoen van Theater ‘t Web. Hij speelt dan de try-out van zijn nieuwe voorstelling ‘Lekker gezellig!’, zijn derde avondvullende show. Kaarten zijn vanaf heden te koop.

Fabian Franciscus mag inmiddels een bekende Nederlander genoemd worden. Zo was hij te gast bij De Slimste Mens, Kopspijkers, De Vooravond en Spijkers met Koppen. Daarnaast speelde hij zowel op het festival Zwarte Cross als op Lowlands. En twee jaar geleden trad hij in Theater ‘t Web op met zijn vorige voorstelling, ‘Kleine Wereld’. Die show was voor het Bleiswijkse theater voldoende reden hem nogmaals te vragen voor een optreden.

Met zijn kenmerkende sympathiek, ontwapenende en vooral ook bange houding trotseert Fabian het leven. Niet met heel veel succes overigens… maar juist dat maakt het leven natuurlijk zo heerlijk onvoorspelbaar en leuk! Zoals Fabian het zou zeggen: “Het leven is maar zwaar en voor je het weet valt er een piano uit de lucht en ga je dood. Je zou er bijna depressief van gaan worden. En dat deed ik dan ook, als enige wel echt met groot succes. In plaats van bang werd ik nog banger en zelfs bangst. En dat op zich vond ik dan ook weer eng. Dus dan maar accepteren dat het er niet beter op gaat worden en dat ik waarschijnlijk toch wel op de meest verschrikkelijke manier ooit dood zal gaan. En dat dan waarschijnlijk óók nog eens blijkt dat ik op de een of andere manier dodelijk allergisch ben voor doodgaan. Zul je net zien… Kortom; een avondje keihard lachen met zijn allen, want dat is sowieso de beste oplossing en ook nog eens lekker gezellig!”

Kaartverkoop

Op 10 september treedt Fabian Franciscus op in Theater ‘t Web in Bleiswijk. Kaarten zijn vanaf heden te koop via de www.theatertweb.nl en kosten €17,50 per stuk (inclusief een koffie/thee). Theater ‘t Web is gevestigd aan de Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk.

Foto: Fabian Franciscus tijdens zijn vorige optreden in Theater ‘t Web. (Foto: Marja Koole)