Theater ‘t Web vertoont elke eerste zaterdag films voor de jeugd en voor volwassenen. Kunnen jullie niet eens een film voor tieners programmeren, werd soms gevraagd. Het antwoord: jazeker! Op zaterdagavond 2 februari draait de film Vampire Academy. Voor en na de film is er muziek.

Film Plus van Theater ‘t Web is een combinatie van film, muziek en hapjes. Zo werd tijdens Film Plus: USA in januari de film The Big Lebowski vertoond en speelde Björn Bolleboom country-klassiekers. In februari staat Film Plus in het teken van de tieners. Voor en na de film is er muziek door een dj. De naam van deze dj wordt binnenkort bekendgemaakt.

Vampire Academy is Amerikaanse een horror-fantasy-comedy-film uit 2014, gebaseerd op een van de boeken van schrijfster Richelle Mead. Het verhaal: Rose Hathaway is een Dhampir: half mens, half vampier en beschermer van de Moroi, vredelievende sterfelijke vampieren die discreet in onze wereld leven. Haar taak is om de Moroi te beschermen tegen de bloeddorstige onsterfelijke vampieren, Strigoi genaamd.

De zaal gaat open om 19.00 uur, de dj draait vanaf 19.15 en om 19.30 uur start de film. Kaarten zijn alleen online te koop via www.theatertweb.nl en kosten slechts €5,00 per persoon