Zaterdagmiddag 14 september is de Cultuurtour ‘Weg van momenten’ in Lansingerland. Op een groot aantal locaties in de gemeente is dan cultuur te snuiven. Theater ‘t Web doet daaraan natuurlijk mee. Tussen 15.00 en 17.00 zijn er drie gratis voorstellingen in het Bleiswijkse theater.

Poëzie is er die middag van gemeentedichter Mark Boninsegna. Hij keert daarmee terug in het theater waar hij al twee keer eerder optrad, onder meer tijdens zijn installatie in november vorig jaar.

Don Rooks is heeft als drummer al op de grotere podia in Nederland gestaan (o.a. North Sea Jazz, Concert at Sea). Met zijn band Rooks staat hij op 28 september in Theater ‘t Web met een avondvullende voorstelling. Op zaterdagmiddag 14 september geeft hij een solo-optreden met een voorproefje van deze voorstelling.

Cabaret is er van Arjan Kleton. Deze stand-upper gaf al een aantal maal eerder een try-out in Theater ‘t Web, en op zaterdag 19 oktober staat hij op de Bleiswijkse planken met zijn voorstelling ‘Met de fles grootgebracht’. Tijdens de Cultuurtour op 14 september zal hij delen van die voorstelling spelen.

Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4, Bleiswijk) is zaterdagmiddag 14 september van 15.00 uur tot 17.00 gratis te bezoeken. ‘s Avonds gaat het nieuwe seizoen van het theater officieel van start met een optreden van Steven Brunswijk: deze voorstelling is inmiddels bijna uitverkocht.

Meer informatie over de Cultuurtour ‘Weg van momenten’ – georganiseerd door Jay’s Place en Bibliotheek Oostland is te vinden op www.wegvanmomenten.nl.