Bezoekers van de Avond van de Zuid-Hollandse poëzie op 17 november krijgen een gratis ‘walking dinner’ aangeboden door Verstegen Spices & Sauces en dochteronderneming Swirling Spoons. Deze Rotterdamse bedrijven sponsoren  daarmee de eerste editie van het festival in Theater ‘t Web in Bleiswijk.

Op 17 november vindt een uniek festival plaats in Theater ’t Web. Tijdens de Avond van de Zuid-Hollandse Poëzie komen Zuid-Hollandse stads- en streekdichters naar het podium in Bleiswijk. Inmiddels hebben al veel dichters toegezegd te komen, waaronder Derek Otte (stadsdichter Rotterdam). Daarnaast is er live muziek en een welkomstwoord door Commissaris van de Koning, Jaap Smit.

De Avond van de Zuid-Hollandse Poëzie wordt georganiseerd door Theater ’t Web en de Provinciedichter van Zuid-Holland, Etwin Grootscholten. Provincie Zuid-Holland en Bibliotheek Oostland ondersteunen het festival. Het Rotterdamse Verstegen Spices & Sauces en dochteronderneming Swirling Spoons sponsoren de catering van de bezoekers.

Duurzaam bedrijf

Verstegen Spices & Sauces werd in 1886 opgericht en is een toonaangevende fabrikant van kruiden- en specerijenmengsels, sauzen en marinades. Het bedrijf zet zich steeds meer in voor een betere wereld, onder meer door toeleveranciers – die vaak in arme landen zijn gevestigd – een goede prijs te bieden. Het bedrijf wordt door velen als koploper op gebied van duurzaamheid en MVO gezien.

Het steunen van de Avond van de Zuid-Hollandse Poëzie past daarbij. Het festival brengt cultuur en bevolking samen. Daarom krijgen alle bezoekers van de Avond van de Zuid-Hollandse Poëzie een heerlijk ‘walking dinner’ van dochterbedrijf Swirling Spoons aangeboden. Swirling Spoons is een start-up bedrijf dat zich voornamelijk richt op grootkeuken/catering activiteiten.

Programma en voorverkoop

De Avond van de Zuid-Hollandse Poëzie vindt op 17 november plaats in Theater ‘t Web in Bleiswijk. Deuren gaan open om 18.00 uur, en vanaf 18.30 treden Zuid-Hollandse stadsdichters op. Kaarten kosten €15 per stuk. De online voorverkoop is inmiddels gestart via de website www.theatertweb.nl.