Wie kent ‘m niet: Hakim, de mimespeler van Sesamstraat. Op zondagmiddag 17 april treedt de Nederlands-Algerijnse theaterartiest op in Theater ‘t Web in Bleiswijk. De voorstelling ‘Hakim op z’n best’ is een interactieve show voor de jongste bezoekers, maar ook ‘grote mensen’ zullen ervan genieten.

Hakim Traïdia is bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat. Naast zijn televisieoptredens maakt hij ook succesvolle theater-en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grote mensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van kinderen.

Met Hakim kun je lachen! Over van alles en met van alles. Het is iedere keer weer een verrassing waarmee hij aan komt zetten. Of het nu iets geks is uit de sprookjes van duizend en een nacht, iets geestigs met stoere cowboys en indianen of picknick perikelen in de buitenlucht: met ‘Hakim op z’n best’ is alles mogelijk.

Kaartverkoop

De voorstelling ‘Hakim op z’n best’ van Hakim is op zondag 17 april, 14.00 uur (deuren open: 13.30 uur) in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk). Kaarten kosten €7,50 per persoon en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl. Mocht de voorstelling niet door kunnen gaan wegens de geldende coronamaatregelen, dan krijgt u vanzelfsprekend uw aanschafbedrag retour.