Tekstschrijver, vertaler, schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn treedt 28 januari op in Theater ‘t Web in Bleiswijk. Hij speelt dan zijn nieuwe voorstelling ‘’t Houdt een keer op’. Theater ‘t Web en Bibliotheek Oostland hebben Dorrestijn gevraagd op te treden wegens de jaarlijkse Week van de Poëzie. Kaarten zijn vanaf heden te koop.

Dorrestijn schrijft zelf over zijn voorstelling: “In mijn laatste programma ’t Houdt een keer op wordt het voor de verandering een gezellige mix van kleine en grote rampspoed: de aftakeling, het verlies van vrienden en collega’s, digitale vervreemding, de stijgende temperaturen en het menselijk teveel.”

“Ik stel in ’t Houdt een keer op de hond en de paus medeverantwoordelijk voor de overbevolking. En de paus wordt natuurlijk ook aangeklaagd vanwege de eikenprocessierups. Ik onthul aan mijn publiek dat het insectenbestand is ingestort, maar dat binnenskamers de vliegenmepper zijn nut blijft bewijzen. Ik gooi de doodgemepte vliegen en muggen uit het raam. Dan hebben de zwaluwen er ook nog wat aan.”

Kaartverkoop

Hans Dorrestijn treedt zaterdagavond 28 januari, 20.00 uur op in Theater ‘t Web in Bleiswijk (deuren open: 19.30 uur). Kaarten zijn vanaf heden te koop via de www.theatertweb.nl en kosten €20,00 per stuk (inclusief koffie/thee). Theater ‘t Web is gevestigd aan de Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk.