Hieronder vindt u een oproep van de gemeente Lansingerland: hoe beleeft u kunst en cultuur in Lansingerland? Vul de enquête in en win leuke prijzen!

Lansingerland is een gemeente met een bescheiden maar gevarieerd kunst- en cultuuraanbod. De gemeente beschikt over diverse locaties, al dan niet in de buitenlucht, waar de inwoners actief kunnen meedoen aan en genieten van het kunst- en cultuuraanbod. Het Annie M.G. Schmidtpark, de bibliotheek, twee cultuurhuizen en een derde cultuurhuis in ontwikkeling bieden nieuwe kansen en podia voor diverse culturele activiteiten.
 
Hoe beleeft u, als inwoner van Lansingerland, kunst en cultuur in deze gemeente? Heeft u suggesties om het kunst en cultuuraanbod voor nog meer mensen in Lansingerland aantrekkelijk en toegankelijk te maken? Ontbreekt er misschien nog iets in het aanbod?
 
Door het invullen van een online enquête in 6-8 minuten kan iedereen meepraten over het cultuuraanbod in de gemeente. Uw antwoorden zijn anoniem en worden niet met anderen gedeeld.
Door mee te doen maakt u kans op Podium Cadeaukaarten, gratis kinderfeestjes of een exclusieve historische rondleiding in Lansingerland! U kunt de enquête invullen tot eind september.