Zaterdagmiddag 1 december vertoont Theater ‘t Web de film ‘Het Paard van Sinterklaas’. En de Sint zelf is ook aanwezig! Ongeveer een kwartier voor de film begint zal hij met enkele Pieten ‘t Web bezoeken.

Theater ‘t Web vertoont de eerste zaterdagmiddag van de maand een film voor kinderen en jongeren. Voor de filmvoorstelling van zaterdagmiddag 1 december kon gekozen worden uit drie Sint-films. Daarbij kreeg ‘Het Paard van Sinterklaas’ de meeste stemmen. De film gaat over de Chinese Winky die sinds een jaar in Nederland woont. Ze wil heel graag een paard en als ze andere kinderen hoort praten over de cadeaus die Sinterklaas brengt, vraagt ze hem een paard.

De organisatie van Theater ‘t Web heeft de Sint een brief geschreven met de vraag of hij ook aanwezig kon zijn. Nu is 1 december een van de drukste dagen van het jaar voor de Goedheiligman, maar onlangs kwam het verlossende woord: de Sint komt vlak voor de film naar Theater ‘t Web. Hij is er rond 14.45 uur. Rond 15.00 uur begint de film en vertrekken Sint en Pieten weer.

Kaarten voor de filmvoorstelling zijn online te koop via www.theatertweb.nl en kosten slechts €3,50 per persoon (inclusief limonade en iets lekkers