Zangeres/percussioniste Chalina Smit en trombone-speler Yiannis Marinos treden zaterdagavond 21 mei op in Theater ‘t Web. Ze spelen voor en na de film ‘Komt een vrouw bij de dokter’. Daarnaast zijn er tijdens deze avond Film Plus gratis hapjes.

Film Plus is de gezellige filmavond in Theater ‘t Web. De deuren gaan open om 19.00 uur, om 19.45 is er livemuziek van Chalina Smit en Yiannis Marinos, en om 20.00 uur start de film: ‘Komt een vrouw bij de dokter’ met onder meer oud-Bleiswijker Barry Atsma. Na de film vervolgen Chalina Smit en Yiannis Marinos hun optreden.

Chalina is een Nederlandse zangeres en percussionist die graag de grenzen opzoekt binnen moderne jazz en latin-muziek. Tijdens haar studie aan het ArtEZ Conservatorium begon haar zoektocht naar haar eigen stem en geluid. Met lessen van Rolf Delfos merkte ze dat ze buiten haar comfortzone werkte en zich ontwikkelde als een unieke zangeres die niet bang is om te spelen en te componeren als een instrumentalist. Ook volgde ze lessen bij Fay Claassen, Ineke van Doorn en Sanna van Vliet voor vocale improvisatie.

Kaartverkoop

Kaarten voor Film Plus kosten €7,50 per persoon; dat bedrag is inclusief film, livemuziek, hapjes en een drankje. Kaarten zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl. Theater ‘t Web vindt u aan de Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk