Zaterdagavond 4 maart treden Andries Tunru & Stefan Hendrikx op in Theater ‘t Web met de voorstelling ‘Beperkt Houdbaar’. Tunru en Hendrikx wonnen afgelopen jaar voor de derde keer achterelkaar het Nederlands Kampioenschap Improvisatietheater. Dus: twee acteurs, één muzikant, geen script, maar wél lachen.

Elke avond beginnen cabaretiers Andries Tunru (finalist De Slimste Mens en winnaar van o.a. de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten) en Stefan Hendrikx (winnaar van het Leids Cabaret Festival ‘22, bekend van de televisieprogramma’s Alpacas en Hufterproef) weer met absoluut niks. Een blanco canvas waarop zij, geïnspireerd door jouw input, een compleet universum ontvouwen. Met de spannendste verhalen, de scherpste grappen en muzikaal omlijst door multi-instrumentalist Joep Hullegie.

Niets ligt vast en alles kan. De meest verrassende voorstelling van het jaar! Improvisatietheater zó virtuoos dat je ’t moet zien om ‘t te geloven. Geen zorgen: je hoeft zelf het podium niet op, laat dat maar aan Tunru en Hendrikx over. Na het – drie jaar op rij – winnen van het NK Improvisatietheater en hun succesvolle theatertour De Première bouwden zij in korte tijd een ware cultstatus op.

Kaartverkoop

Andries Tunru & Stefan Hendrikx treden zaterdagavond 4 maart, 20.00 uur op in Theater ‘t Web in Bleiswijk (deuren open: 19.30 uur). Kaarten zijn vanaf heden te koop via de www.theatertweb.nl en kosten €20,00 per stuk (inclusief koffie/thee). Theater ‘t Web is gevestigd aan de Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk.