Begin oktober is het Kinderboekenweek. Daarom heeft Theater ‘t Web kinderboekenschrijfster Vivian den Hollander gevraagd op te treden, op zaterdagmiddag 5 oktober. Ze treedt die middag zelfs twee keer op, namelijk met ‘Spekkie & Sproet – Complot in de trein’ én ‘Kaat en Ko – De zeven zeeën rond’.

Vivian den Hollander is een van Nederlands populairste kinderboekenschrijfsters, en de meest productieve. Ze heeft inmiddels meer dan honderd boeken geschreven voor kinderen van verschillende leeftijden. Ze treedt bovendien met enige regelmaat op, onder meer op scholen.

Vorig jaar september stond Vivian den Hollander ook op het podium van Theater ‘t Web in Bleiswijk (Nachtegaallaan 4). Ze speelde toen twee keer achter elkaar een uitverkochte voorstelling over Spekkie en Sproet. De zaal was muisstil. Dat veranderde direct na de voorstellingen, toen de kinderboekenschrijfster haar boeken signeerde.

Die succesvolle voorstellingen waren voor Theater ‘t Web aanleiding Vivian den Hollander nogmaals te vragen, maar dit keer met twee verschillende voorstellingen. Spekkie & Sproet – Complot in de trein is een voorstelling voor kinderen uit groep 4, 5 en 6. Deze voorstelling start om 15.00 uur. Om 17.00 start de voorstelling Kaat en Ko – De zeven zeeën rond: deze is met name geschikt voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar.

Kaarten voor de voorstellingen kosten €7,50 per stuk en zijn alleen online te koop.