Film Plus staat dit seizoen in het teken van Leef! En welke film past daarbij beter dan La La Land? Deze muzikale filmhuishit wordt vertoond tijdens Film Plus op zaterdagavond 7 december. Voor en na de film is er livemuziek, en er zijn gratis hapjes.

In het romantische en kleurrijke La La Land, een moderne variant op de klassieke Hollywoodmusical, valt een matig succesvolle jazzpianist (Ryan Gosling) voor een hoopvolle actrice (Emma Stone). Winnaar van 6 Oscars, waaronder beste actrice (Stone), beste regie, beste muziek en beste camerawerk.

Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door, rent ze van de ene auditie naar de andere. Sebastian speelt piano in een dom restaurant om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze van dromen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

Voor en na de vertoning van de film is er livemuziek: binnenkort wordt bekendgemaakt welke artiest dan zal optreden. Daarnaast zijn er tijdens de pauze en na afloop hapjes.

Kaarten

Kaarten voor Film Plus van 7 december kosten slechts €5,00. Dat is inclusief hapjes en livemuziek. Kaarten zijn alleen online te koop via www.theatertweb.nl.