Huub heeft een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats. Gratis af te halen, wat een topdeal! Maar de kast heeft iets geks: hij zit op slot met een grote ketting en de sleutel is kwijt… Het blijkt een magische kast. En over die kast gaat de familievoorstelling die Huub Cooijmans zondagmiddag 17 september speelt in Theater ‘t Web in Bleiswijk.

Huub Crooijmans is vrolijk, grappig, spectaculair, interactief en spontaan. Hij is één van de weinigen die de kunst verstaat om op hoog niveau jongleren en magie tot één geheel te verweven. Huub is bovendien voormalig Nederlands kampioen jongleren en mag ook de titel beste kindergoochelaar van Nederland dragen. Beide disciplines smelten samen in zijn shows, die altijd voorzien zijn van de nodige relativerende humor. ‘De Magische Kast’ is dus een familievoorstelling vol magische trucs, grappige twists, jongleerkunsten en verrassende effecten.

Kaartverkoop

‘De Magische Kast’ door Huub Cooijmans is te zien op zondag 17 september, 14.00 uur in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk, deuren open: 13.30 uur). Kaarten kosten €7,50 per persoon (inclusief koffie/thee/ranja) en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl