Op 5 oktober staan de Charlotte de Vries en Sabine Krol op het podium van Theater ‘t Web. Samen vormen ze het duo HUN. De cabaretières leerden elkaar kennen op het het Conservatorium Muziektheater in Haarlem. Hun voorstelling ‘Alles is wel’ zorgde afgelopen jaar voor veel uitverkochte zalen. 

Een voorstelling van het duo Van der Laan & Woe vormde het startpunt voor HUN. Charlotte de Vries en Sabine Krol besloten zelf een theaterprogramma te maken. In 2014 startten ze met het schrijven, en in 2015 deden ze mee aan het Amsterdams Kleinkunst Festival. Daar behaalden ze de halve finale, wat leidde tot de voorstelling ‘An Sich’. De recensies waren lovend en HUN won de publieksprijs van het festival Rijswijkse Pracht 2018. “Met veel humor, muziek en prachtige stemmen blinken zij uit in veelzijdigheid”.

‘Alles is wel’ is de nieuwe voorstelling van HUN. Gewapend met piano’s, synthesizers en gouden keeltjes pakken Charlotte de Vries en Sabine Krol het publiek in met vocale hoogstandjes en sympathieke brutaliteit. Bezoekers aan het Fringe Festival in Delft konden vorig jaar al de eerste delen van deze voorstelling zien. Sindsdien speelde HUN in tal van uitverkochte zalen in het hele land. Op zaterdagavond 5 oktober staan ze op het podium van Theater ‘t Web.