Het nieuwe seizoen van Theater ‘t Web is geopend door cabaretgroep Meiden van LOS. Zaterdag 4 september speelden ze voor een uitverkochte zaal de hilarische voorstelling ‘Lusten en Lasten’. Het was de tweede keer dat de Meiden van LOS een optreden gaven in Theater ‘t Web: eind 2017 waren ze de allereerste act die werd geprogrammeerd door het Bleiswijkse theater.

‘Lusten en Lasten’ gaat over de zoektocht naar geluk. Die zoektocht brengt de meiden onder meer bij relatieproblemen, het moederschap, vrije tijd en zelfontplooiing. Na afloop van de voorstelling kregen de vier Meiden van LOS een staande ovatie van het publiek. Wegens de coronamaatregelen hanteerde Theater ‘t Web de regels voor Testen voor Toegang. Daardoor mochten twee derde van de stoelen worden bezet.

RTV Lansingerland filmde de voorbereidingen van de show van Meiden van LOS, maakte ook beelden van de voorstelling en interviewde onder meer een van de Meiden van LOS en enkele bezoekers. Hiervan wordt een korte documentaire gemaakt over Theater ‘t Web. Deze documentaire is 13 september te zien bij RTV Lansingerland.