Theater ‘t Web in Bleiswijk heeft de programmering voor het komend seizoen bekendgemaakt. Het eerste optreden – op 4 september – is van cabaretgroep Meiden van LOS. Daarnaast zijn er de komende maanden optredens van onder meer Jan Rot, Rayen Panday en Pieter Jouke.

Theater ‘t Web is een vrijwilligersorganisatie, en werkt nauw samen met partners Bibliotheek Oostland en gemeente Lansingerland. Het theater is actief sinds december 2017. Destijds verzorgden de Meiden van LOS het allereerste optreden in het theater, dat gevestigd is in het pand van Bibliotheek Oostland in Bleiswijk. De organisatie is dan ook blij dat deze bekende cabaretgroep weer kon worden vastgelegd. Op 4 september spelen de Meiden van LOS ‘Lusten en Lasten’: deze voorstelling gaat over de strubbelingen van de moderne vrouw.

Van Andries Tunru tot Stefano Keizers
De week erna – op 11 september – treedt Andries Tunru op met ‘In theorie’. Op 25 september speelt Janneke de Bijl ‘Dit is het nou’, en op 2 oktober is er de Finalistentournee van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Op zaterdagmiddag 9 oktober is de kindervoorstelling Meneer B. is een Held (Op sokken), en op 16 oktober staat Stefano Keizers op het Bleiswijkse podium met de voorstelling ‘Hans Teeuwen’.

Van Pieter Jouke tot Marjolein Meijers
Op 30 oktober komt Pieter Jouke met ‘Laars lappen’, en op 6 november speelt Rayen Panday de voorstelling ‘Focus’. Op 20 november staat Jim Speelmans op de planken met ‘Artistziek’, en op 27 november komt Jan Rot met zijn voorstelling ‘OK Boomer’. Op zaterdagmiddag 11 december is er een kinderfilm (titel volgt) en diezelfde avond is er Film Plus (titel en artiest volgen). Theater ‘t Web sluit het jaar af op 18 december met een theaterdiner met Marjolein Meijers.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor de voorstellingen start telkens exact 1 maand voorafgaand aan de voorstelling. De toegangsprijs voor cabaretvoorstellingen is €17,50, inclusief een gratis consumptie (voor film en theaterdiner gelden andere tarieven). Theater ‘t Web volgt bij de voorstellingen de op dat moment geldende landelijke corona-maatregelen voor culturele optredens: de actuele maatregelen staan vermeld op de website van Theater ‘t Web (www.theatertweb.nl).