Theater ‘t Web is er zaterdagmiddag 9 oktober speciaal voor de jongste inwoners van Lansingerland. Dan is namelijk de voorstelling ‘Meneer B. is een Held (Op sokken)’ te zien: een vrolijke theatershow voor alle kinderen tussen 4 en 12 jaar.

Meneer B. houdt heel erg van stripverhalen. Hij zou ook wel eens een superheld willen zijn, met zo’n stoer pak en een rode zwembroek. Als hij op een dag zijn sokken uit de wasmachine haalt, merkt hij dat hij plotseling hele harige voeten heeft en met bananen kan praten! Hij is veranderd in … Monkeyman!

De voorstelling wordt georganiseerd door Bibliotheek Oostland en Theater ‘t Web, en vindt plaats in het kader van de Kinderboekenweek (van 6 tot en met 17 oktober). Theater ‘t Web volgt bij de voorstellingen de op dat moment geldende landelijke corona-maatregelen voor culturele optredens: de actuele maatregelen staan vermeld op www.theatertweb.nl. Theater ‘t Web is een vrijwilligersorganisatie, en werkt nauw samen met partners Bibliotheek Oostland en gemeente Lansingerland.

Kaartverkoop

De voorstelling is zaterdagmiddag 9 oktober, 15.00 uur. Deuren zijn open vanaf 14.30 uur. Theater ‘t Web vindt u aan de Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk. De kaartverkoop is inmiddels gestart. De toegangsprijs is €7,50, inclusief gratis limonade voor de jongste bezoekers, en gratis koffie of thee voor volwassenen. Kaarten zijn alleen online te koop via www.theatertweb.nl.