Theater Terra speelt 18 februari de mini-musical ‘De kleine zeemeermin’ in Theater ‘t Web in Bleiswijk. De leukste liedjes uit de diepe oceaan worden gezongen door de Kleine Zeemeermin met haar schitterende stem en ze vertelt over haar avonturen onder en boven de zee. Naar het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen, voor iedereen vanaf 3 jaar.

Theater Terra maakt al meer dan 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn over de hele wereld, waaronder Nederland, Vlaanderen, Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië. Het gezelschap won onder andere de Zilveren Krekel, meerdere Musical Awards en was onderdeel van de NRC Cultuur Top 100.

Het Zeepaardje is het verrassingsfeestje van zeemeermin Raana haar zestiende verjaardag aan het voorbereiden. Want vorig jaar, toen ze voor het eerst boven water mocht kijken, is dat helemaal in de vissoep gelopen. Tijdens de voorbereidingen neemt het Zeepaardje ons mee in het bekende verhaal van toen….

Theater ‘t Web organiseert deze voorstelling in samenwerking met Bibliotheek Oostland.

Kaartverkoop

‘De kleine zeemeermin’ door Theater Terra is te zien op zondag 18 februari, 14.00 uur in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk, deuren open: 10.30 uur). Kaarten kosten €7,50 per persoon (inclusief ranja/koffie/thee) en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl.